Ľubomír Hudačko Kultúra

Blíži sa koncert RAMMSTEINU v Trenčíne: Nedostupné je okrem lístkov aj ubytovanie v okolí

Kto sa chce dostať na koncert Rammsteinu, veľa možností nemá. Koncert je dávno beznádejne vypredaný, no problém nastal aj s ubytovaním.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa koncert RAMMSTEINU v Trenčíne: Nedostupné je okrem lístkov aj ubytovanie v okolí
2
Galéria

Na Slovensko sa o dva mesiace po vyše desiatich rokoch vracia legenda svetovej hudobnej scény. Lístky na koncert metalovej kapely Rammstein sú už dlhšie beznádejne vypredané.

Legendárna kapela Rammstein vydala vlani album s názvom Zeit, z ktorých sa stali hitmi okrem rovnomennej aj skladby Zick Zack či Adieu. Za najúspešnejší nosič považujú kritici album Mutter z roku 2001.

Trenčianske letisko ožije zvukom nemeckej formácie, ktorá nikdy nezmenila svoju zostavu. V tej istej funguje od svojho vzniku, teda od roku 1994. Na Slovensku sa kapela predstaví druhýkrát, v stredu 14. júna budú ich hity znieť v Trenčíne.

Plná obsadenosť

Problémom pre tých, ktorí by chceli na mieste aspoň jednu noc ostať, môže byť ubytovanie. V meste aj okolí domáci či zahraniční fanúšikovia totálne vypredali už pár týždňov po spustení predaja lístkov (september 2022).

Známe slovenské webstránky, ktoré sprostredkovávajú predaj ubytovania hlásia na termín od 14. do 15. júna plnú obsadenosť už niekoľko týždňov.

Portály Booking a AirBnb v Trenčíne ani okolí v tom čase nič voľné už neponúkajú. Obsadené sú aj samostatné izby v rodinných domoch desiatky kilometrov od miesta konania koncertu.

Noc aj za 200 eur

Našli sa však aj „obchodníci“, ktorí zvýšili cenu za ubytovanie. Niektoré lokality ponúkali nocľah na jednu noc za vyše 200 eur, no našli sme ešte aj vyššie sumy.

Fanúšikom tak ostáva len vybrať si cestu späť hneď po koncerte, prípadne stanovať, kempovať či vyskúšať pod holým nebom iné dobrodružstvo.

Na rôznych webstránkach s inzerciou fanúšikovia pre zmenu ponúkajú aj predaj lístkov, čo však oficiálne predajné siete vstupeniek neodporúčajú a upozorňujú na možné riziká.

Hl. foto: archívne

Objektívom: Ubytovanie v Trenčíne a okolí v čase koncertu skupiny Rammstein
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM