Webnoviny - Svet

Bob a Mike Bryanovci so 600. spoločným víťazstvom

WEBNOVINY.SK

Foto: SITA/AP

DELRAY BEACH 28. februára (WEBNOVINY) – Najvyššie nasadení a miestnu deblovú trofej obhajujúci americkí bratia Bob a Mike Bryanovci nastúpia na finále štvorhry proti Slovákovi Igorovi Zelenayovi a Nemcovi Philippovi Marxovi na turnaji ATP World Tour 250 v Delray Beach na Floride až v nedeľu, ale už v sobotu po semifinále mali dôvod na oslavu. Dosiahli totiž jubilejný 600. spoločný triumf na hlavnom profesionálnom okruhu. V tzv. otvorenej ére sa im to podarilo ako prvým.

„Je to pre nás výnimočný míľnik. Sme radi, že sa nám podarilo zaokrúhliť práve tu na našom obľúbenom podujatí v Delray Beach pred americkými fanúšikmi,“ cituje Mika Bryana internetová stránka Asociácie tenisových profesionálov (ATP). Úradujúci majstri sveta z novembrového „výberového“ londýnskeho šampionátu World Tour Finals a hrdinovia januárových melbournských grandslamových Australian Open sa budúcu sobotu pokúsia na antuke v Belehrade získať deblový bod pre USA v zápase so Srbmi v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára 2010.

Kalifornské dvojičky sú v historickej štatistike „Open Ery“ podľa počtu trofejí z individuálnych podujatí s 57 primátmi na spoločnom druhom mieste s pármi Peter Fleming – John McEnroe (zhodne USA) a Bob Hewitt – Frew McMillan (obaja JAR). Vedú Austrálčania Todd Woodbridge a Mark Woodforde zásluhou 61 titulov.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM