JAB Rôzne

Boj proti nezodpovedným psíčkarom v Spišskej sa dostal na facebook: Tvár im prekrývajú exkrementmi!

Večná téma v meste Spišská Nová Ves, ktorá rozdeľuje obyvateľov na psíčkarov a tých ostatných. Kvôli nezodpovednej časti psíčkarov vznikla na facebooku komunita s názvom trusohlavy. O čo vlastne ide a koho tam môžete nájsť?

Ilustračný obrázok k článku Boj proti nezodpovedným psíčkarom v Spišskej sa dostal na facebook: Tvár im prekrývajú exkrementmi!
Zdroj: Dnes24.sk

Napätú afmosféra medzi majiteľmi a nemajiteľmi psov riešili len nedávno zástupcovia obidvoch strán spolu s predstaviteľmi mesta Spišská Nová Ves. Majitelia psov sa sťažovali na vysokú daň za psa a nedostatok košov na psie exkrementy. Druhej strane sa zase nepáči správanie niektorých psíčkarov, hlavne znečisťovanie mesta, práve exkrementami od ich štvornohých miláčikov.

Práve proti týmto nepoučiteľným a nezodpovedným psíčkarom vznikla na facebooku nová stránka s názvom Trusohlavy-tabuľa hanby pre nezodpovedných psíčkarov v Spišskej Novej Vsi. O čo konkrétne ide? „Stále je veľa nezodpovedných majiteľov psov, ktorí znečisťujú naše spoločné priestranstvá. Oceňujeme zodpovedných psíčkarov, ktorí poupratujú po svojich miláčikoch, avšak stále je veľa tých druhých. Pošlite fotky, aby sme ukázali prstom, kto môže za tento neporiadok,“ píše sa na stránke.

Vzhľadom na ochranu osobných údajov sa fotka bez súhlasu majiteľa psa nesmie zverejniť, ale aj na toto mysleli zakladatelia stránky. Po zaslaní svojho príspevku admin prekryje tvár zodpovedného psíčkara srdiečkom. Naopak tvár nezodpovedného majiteľa psa, ktorému sa ťaží po svojom psíkovi odpratať je prekrytá práve tým, čo nepozbieral.

Čítajte tiež:

Foto: stránka Trusohlavy

Boj proti nezodpovedným psíčkarom v Spišskej: Označení exkrementmi na facebooku!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM