Ľubomír Hudačko Kultúra

Braňo Kostka vtipkoval pred Prešovčanmi: Do úst si zobral Zdenu Studenkovú a ľudia vybuchli smiechom :)

Kino Scala v Prešove sa po roku opäť tešilo známym hitom Richarda Müllera. Spolu so skupinou Fragile predstavil spevák nový koncertný program, vtipkoval s kolegami ale prešiel i na citlivejšiu tému. O zábavu nebola núdza, Braňo Kostka spomenul aj Zdenu Studenkovú, vzápätí ľudia vybuchli smiechom.

Ilustračný obrázok k článku Braňo Kostka vtipkoval pred Prešovčanmi: Do úst si zobral Zdenu Studenkovú a ľudia vybuchli smiechom :)
Zdroj: Dnes24.sk

Vydarené stretnutie pánov muzikantov aj muzikantiek prešpikovali aj vtipné príhody, ktoré komentovali najmä Braňo Kostka s Kamilom Mikulčíkom, no sekundoval im aj Müller. Prvý menovaný sa vyznal so zaujímavým postrehom a do úst si zobral svoju celebritnú partnerku – teda nikoho iného ako známu slovenskú herečku Zdenu Studenkovú.

„Odkedy som partnerom Zdenky, žiadna žena sa za mnou neotočí. Všetky oči smerujú na ňu,“ dodal so smiechom. Zaujímavosť pridal aj Müller, keď spomínal históriu okolo textu skladby Slon v porceláne. „K tejto piesni mi napísal text Ján Štrasser a predbehol dobu. Pred takmer tridsiatimi rokmi ani netušil, že sa po takom čase stane úplne presne kópiou môjho ja. Jednoducho som Slon v porceláne,“ pobavil publikum uvedením.

Kostka sa potom hodnú chvíľu chystal na minisóličko na začiatku skladby Štěstí je krásná věc, ktoré zase nenechal len tak bez odozvy Kamil Mikulčík: „Viete, človek keď si zívne, tak asi 1,5 sekundy nepočuje. A to je presne časový interval toho sólička,“ rozosmial prítomných.

Umelec predstavil aj nové podoby neskôr vydaných skladieb. Počas „Hluku“ ste naozaj v sále nepočuli vlastného slova a pieseň splnila podstatu svojho názvu. A počuť ste mohli aj všetky novinky vo verzii kapely Fragile a teda z nového albumu zazneli aj klasiky ako Srdce jako kníže Rohan, Rieka ale aj Baroko.

Čítajte viac o koncerte speváka v Prešove!

Richard Müller a Fragile v Prešove: Takto spevák vyjadril poctu zosnulej mame
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM