han Krimi

Bratislavčanka sa stala obeťou FALOŠNEJ lásky: Neznámemu vojakovi poslala vyše 50-tisíc!

V súčasnosti sú hlavne starší ľudia musia mať na pozore pred rôznymi podvodníkmi. Keď však ide o lásku, tam strácame rozum. To sa zrejme podpísalo pod ďalší podvod, na ktorý doplatila žena z Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavčanka sa stala obeťou FALOŠNEJ lásky: Neznámemu vojakovi poslala vyše 50-tisíc!
Zdroj: www.unsplash.com , www.pexels.com

Drahé štyri roky lásky cez internet, napísala polícia nadpis k statusu na sociálnej sieti.

„Bratislavčanka poslala americkému vojakovi viac ako 50 000 eur,“ šokuje polícia.

„Nie vždy je dobré, keď srdce vyhrá nad rozumom. Silné citové puto si vytvorila aj 61-ročná Bratislavčanka, ktorá udržiavala kontakt s americkým vojakom Maxom. Neznámy príslušník americkej armády jej vyznával lásku prostredníctvom emailov a na sociálnej sieti tak presvedčivo, že za 4 roky lásky cez internet mu poslala tisíce eur,“ píše sa v príspevku polície.

Podala trestné oznámenie

Poškodená bola podať na neznámeho páchateľa trestné oznámenie na jednom z obvodných oddelení PZ v druhom bratislavskom okrese. „Na uvoľnenie z armády mu poslala viac ako 50 000 €,“ uviedli policajti a hlavne starších občanov varujú. „Opätovne Vás upozorňujeme na falošné profily vojakov, lekárov, bankárov, ktoré veľmi často posielajú na sociálnych sieťach žiadosti o priateľstvo, súkromné správy alebo sa zapájajú do komentovania príspevkov.“

„V žiadnom prípade sa nenechajte nalákať na komplimenty a vyznania lásky od cudzích osôb, ktoré osobne nepoznáte. Tieto profily často využívajú falošné fotky alebo ukradnuté profily reálnych ľudí,“ uzavreli muži zákona.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM