Webnoviny - Svet

Bratislavský ASOT 450

WEBNOVINY.SK

A STATE OF TRANCE Foto: Arocle,s.r.o. BRATISLAVA 2. marca (WBN/PR) – V roku 2009 oslávila popredná rádio show “A State of Trance” 400-té vysielanie nezabudnuteľným sledom eventov. Na http://www.astateoftrance.com bolo dostupné jej 72 hodinové non-stop vysielanie, ktoré zahŕňalo aj 26 hodín live video z osláv v kluboch v Nemecku, Anglicku a Holandsku, ktorých sa zúčastnilo cez 60 DJov. Jediné negatívum – ako môžeme toto niekedy tromfnúť?!

Postaviť do ringu “ASOT 450” – nadnárodnú sériu eventov, ktoré budú väčšie a lepšie ako kedy predtým, a navyše možnosť vyhrať cenu, ktorú si za žiadne peniaze nekúpite… O menej ako 6 týždňov sa staneme svedkami ako Armin a jeho špeciálni hostia precestujú dva kontinenty, kde navštívia štyri krajiny a absolvujú päť klubových nocí, ktorej jednou z nich sa môžeme stať súčasťou aj tu v našej BRATISLAVE! “A State of Trance 450” je oslavou 450-tich show a začína sa vo štvrtok 1. apríla v Toronte v Kanade, v klube The Guvernment. Odtiaľ sa budeme presúvať cez Severnú Ameriku do New Yorku, kde sa uskutočnia dve show, a to 2. a 3. apríla v Roseland Ballroom. Štvrtý priamy rádio prenos bude vysielaný v piatok 9. apríla z Bratislavy, nasledovaný oficiálnou closing párty “ASOT 450” v sobotu 10. apríla z Haly Stulecia vo Wroclavy.

Časy jednotlivých setov:

April 9th, Bratislava 09 pm – 10 pm Ashley Wallbridge 10 pm – 11 pm Myon & Shane 54 11 pm – 00 am Dash Berlin 00 am – 01 am Gareth Emery 01 am – 03 am Armin van Buuren 03 am – 04 am Daniel Kandi 04 am – 05 am W&W 05 am – 06 am Marcus Schossow

Armin van Buuren a label Armada sú známi objavovaním najnovších hot talentov, takže súčasťou osláv bude aj hľadanie toho najlepšieho ‘bedroom’ DJ-a. Ak si ceníš svoje umenie, ale tvoje piatkové publikum sa skladá z tvojej mamy a mladšieho brata, toto je šanca ako získať uznanie, ktoré ti patrí. Ohúr tisícky ľudí live počas priameho prenosu vysielania “A State of Trance 450”. Predveď nám svoj talent tvojím najlepším setom.

Viac na: http://www.astateoftrance.com/…-dj-contest/

Zdroj: www.arminvanbuuren.sk

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM