Barbara Dallosová Magazín

Britney Spears sa dočkala! Osudom skúšaná hviezda sa vydáva a čaká BÁBÄTKO

Popová ikona ešte nedávno bojovala o svoju svojprávnosť. Teraz je plná energie a oznámila radostné správy.

Ilustračný obrázok k článku Britney Spears sa dočkala! Osudom skúšaná hviezda sa vydáva a čaká BÁBÄTKO
Zdroj: Instagram.com/britneyspears

Popová ikona oznámila svetu potešujúcu správu. 40-ročná diva Britney Spears sa bude vydávať a s budúcim manželom dokonca čakajú potomka. Správa prišla po ťažkých mesiacoch, kedy speváčka bojovala o svoju svojprávnosť. Ešte donedávna za ňu totiž vo všetkých úkonoch rozhodoval jej otec a na takú vec ako sobáš mohla bez jeho dovolenia zabudnúť.

Radostná správa

Popová princezná je už matkou dvoch synov, ktorých má s tanečníkom Kevinom Federlinom. Z chlapcov sú tínedžeri a Britney sa už dlhšie verejne vyjadruje, že túži po ďalšom dieťati. Jej partnerom je v súčasnosti o dvanásť rokov mladší Sam Asghari, herec iránskeho pôvodu.

Britney sa fanúšikom pravidelne prihovára na sociálnych sieťach a touto cestou oznámila aj veľkú novinu. V poste vysvetľuje, že konečne schudla a chystala sa na dovolenku, vzápätí však kilá začali ísť opäť nahor.

„Pomyslela som si, čo sa to so mnou deje? Môj manžel mi hovorí: Ty hlupučká, veď ty si tehotná! Tak som si urobila tehotenský test,“ oznámila fanúšikom s tým, že výsledok testu ďalšieho potomka potvrdil.

Hoci ešte nie sú svoji, Britney svojho partnera už viackrát označila ako svojho manžela. Ako i v tomto prípade. Zásnuby oznámil pár ešte minulý rok, o sobáši však verejnosť žiadne detaily nepozná.

Paparazzom sa vyhne

Britney Spears bola v čase svojej najväčšej slávy na titulných stránkach všetkých bulvárnych plátkov. Paparazzi jej ale nedali pokoj ani po tom, čo sa na čas stiahla do úzadia.

Hviezda, ktorá má s dotieravými fotografmi bohaté skúsenosti, tiež oznámila, že jej súkromie je sväté. V poste na Instagrame naznačila, že na verejnosti sa bude ukazovať minimálne, aby sa im vyhla a užila si svoje tehotenstvo a materstvo v čo najväčšej pohode.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM