han Krimi

Nechutná BRUTALITA tínedžerov zachytená vo VIDEU: Mladíci z Hlohovca dobili chlapca!

Pozor, toto video nie je určené pre mladšie ročníky a ľudí so slabšou povahou! Žiaľ, internetom sa šíri ohavná nahrávka z brutálnej bitky mladíkov.

Ilustračný obrázok k článku Nechutná BRUTALITA tínedžerov zachytená vo VIDEU: Mladíci z Hlohovca dobili chlapca!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj

O brutalite informuje polícia na sociálnej sieti. „Polícia sa bitkou, ktorej video sa verejne šíri na sociálnych sieťach, a správaním tínedžerov na záberoch, intenzívne zaoberá,“ píše.

Čo sa stalo?

„Môžeme potvrdiť, že polícia v Hlohovci prijala oznámenie matky posledný júnový víkend. Incident medzi tínedžermi preverujeme v súvislosti s podozrením na prečin výtržníctva. Polícia už má v tejto chvíli stotožnené takmer všetky osoby, ktoré boli aktérmi bitky a aj ostatných osôb, ktoré sa incidentu mali len prizerať,“ informuje polícia.

„Vzhľadom k tomu, že doposiaľ neboli vypočuté všetky osoby a mohlo by prísť k zmareniu vyšetrovania, zatiaľ nie je možné poskytnúť detailnejšie informácie k prípadu ani k podozrivým osobám,“ dodali muži zákona.

Polícia varuje

„V súvislosti s konaním mladistvých osôb upozorňujeme, že za svoje konanie sú dovŕšením 14.roku života trestno-právne zodpovedné osoby. zo znamená, že aj mladistvé osoby je možné za protiprávne konanie odsúdiť a uložiť im primeraný trest v zmysle trestného zákona,“ uvádzajú policajti.

„Okrem toho už nebudú mať čistý register trestov, čo v prípade úmyselných trestných činov násilnej povahy môže mať zásadný vplyv napríklad aj pri výbere budúceho povolania,“ uzavrela polícia.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM