Aktualizované Lucia Lauková Krimi

Brutálna bitka v Nitre: Dominika mala napadnúť partia Ukrajincov

21-ročného Dominika mali brutálne napadnúť jeho ukrajinskí susedia. Prípad vyšetruje polícia.

Ilustračný obrázok k článku Brutálna bitka v Nitre: Dominika mala napadnúť partia Ukrajincov
Zdroj: TASR

V Nitre napadli 21-ročného Dominika. Dobitý mladík po útoku zdieľal svoju fotografiu na sociálnej sieti. K incidentu došlo počas víkendu v bytovom dome v centre mesta. Informuje o tom TV JOJ.

Mladíka mali napadnúť Ukrajinci zo susedného bytu. Muž mal na tvári početné rany. Z incidentu si však pamätá len útržky.

Prečítajte si tiež

„Rozprával som sa s tými Ukrajincami už keď prišli kamaráti s nejakým postarším pánom. Ten postarší pán do mňa štuchol. Pamätám si pád na schody a prvú ranu,“ opísal udalosť pre noviny.sk napadnutý Dominik.

Po útoku sa mu podarilo vybehnúť na pešiu zónu, kde mu pomohli dvaja taxikári. So zraneniami skončil v nemocnici. Prípad vyšetruje polícia.

„Polícia v Nitre začala trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví podľa § 156 ods. 1 Trestného zákona. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Nitre Jana Šinková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Toto si sem pripnem. Tu je vďaka od partie Ukrajincov za to, že ich väčšina Slovákov prijali. Nikdy som proti ním nič...

Posted by Dominik Solčiansky on Tuesday, November 7, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM