Lifestyle

Budúcnosť bez tabaku? S VEO áno!

S rastúcou popularitou nikotínových alternatív hľadajú výrobcovia ďalšie spôsoby, ako rozšíriť ponuku pre dospelých používateľov. Spoločnosť British American Tobacco reaguje na tento trend uvedením nového produktového radu veo na slovenský trh.

Ilustračný obrázok k článku Budúcnosť bez tabaku? S VEO áno!
Zdroj: VEO

Ide o vôbec prvý bylinný zahrievací výrobok, ktorý je plne kompatibilný s existujúcim zariadením glo a je dostupný v štyroch rôznych príchutiach vrátane obľúbenej mentolovej.

Náplne veo obsahujú namiesto bežne používaného tabaku rastlinu rooibos, ktorá sa pestuje v Južnej Afrike. Po zahriatí má však veľmi príjemnú zemitú chuť, ktorá z nej robí ideálny základ pre túto novú nikotínovú alternatívu.

„Náplne veo sa vyrábajú z rekonštituovaných listov rooibosu, ktoré sa počas výrobného procesu napustia kvalitným nikotínom a netabakovými príchuťami. Týmto krokom chceme ponúknuť dospelým užívateľom nikotínu čo najširšiu škálu alternatív a podporiť cestu spoločenskej zodpovednosti našej stratégie A Better Tomorrow,“ vysvetľuje riaditeľ BAT pre výskum a vedu Dr. James Murphy.

Používatelia si môžu vychutnať svoj obľúbený nikotínový rituál bez rušivého dymu alebo nepríjemného zápachu, podobne ako pri iných nikotínových alternatívach spoločnosti BAT.

„Po mnohých rokoch vývoja je teraz súčasťou nášho portfólia produkt novej generácie, ktorý reaguje na meniace sa potreby používateľov. Som presvedčený, že naši zákazníci privítajú širokú škálu príchutí v novom produktovom rade veo, pričom nebudú chýbať ani obľúbené klikacie kapsuly. Slovensko je tak ďalšou krajinou, ktorá uvedie bylinné náplne veo na trh krátko po Českej republike,“ hovorí Štěpán Michlíček, regionálny riaditeľ spoločnosti BAT pre Českú republiku, Slovensko a Maďarsko.

Nová produktová rada veo™ bude k dispozícii všetkým dospelým používateľom vo vybraných obchodoch a v e-shopoch žuvaj.sk, nicolips.sk a puffs.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: VEO
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM