Hokej

Bystrica s novou posilou v útoku. Na výpomoc sa vracia Mário Róth

Do Bystrice sa Mário Róth vracia v rámci dvojtýždňového hosťovania, nakoľko máme zranených množstvo útočníkov.

Ilustračný obrázok k článku Bystrica s novou posilou v útoku. Na výpomoc sa vracia Mário Róth
15
Galéria
Zdroj: TASR

Na dvojtýždňovú výpomoc sa do HC ´05 iClinic Banská Bystrica vracia fanúšikom veľmi dobre známy útočník Mário Róth, ktorý v tejto sezóne nastupoval za Duklu Michalovce. Informoval o tom oficiálny web HC ´05 iClinic Banská Bystrica.

Krídelník (24) je rodákom z Banskej Bystrice, v ktorej hokejovo vyrastal a v sezóne 2013/14 ako devätnásťročný absolvoval debut v A-tíme HC ´05. Už v ďalšom ročníku odohral väčšinu zo základnej časti, krátko hosťoval v Detve. Tento scenár sa zopakoval ešte v dvoch sezónach.

Ročník 2016/17 ale dokončil pod Urpínom, takže aj on sa mohol tešiť z historického titulu pre HC ´05 iClinic Banská Bystrica. V uplynulej sezóne nastupoval aj za Trnavu a Detve pomohol v baráži udržať sa medzi elitou.

Aktuálnu sezónu odohral Mário v druhej najvyššej súťaži. V drese Dukly Michalovce nastúpil 36-krát. Strelil 21 gólov a pridal 24 asistencií. Do Banskej Bystrice sa vracia v rámci dvojtýždňového hosťovania, nakoľko máme zranených množstvo útočníkov. Hrať bude môcť už v utorok na ľade MsHK Žilina.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery zo zápasu o prvé miesto s Košicami!

V OBRAZOCH: Barani v súboji o prvé miesto zdolali oceliarov
15
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: HC' 05 iClinic Banská Bystrica
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM