Jakub Forgács Správy

Bystričania, o tomto viete? Zásadná zmena ohľadne pohotovostí lekární v meste

Náhle ste ochoreli vy alebo niekto z vašich blízkych a potrebujete lieky? Dajte si bacha. Pohotovostné služby lekární v Banskej Bystrici hlásia zmeny, ktoré by určite nemali uniknúť vašej pozornosti.

Ilustračný obrázok k článku Bystričania, o tomto viete? Zásadná zmena ohľadne pohotovostí lekární v meste
Zdroj: TASR

Ak si každý mesiac zisťujete, ako budú mať v najbližších dňoch pohotovosť banskobystrické lekárne, už nemusíte. Oddelenie sociálnych služieb a zdravotníctva Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) oznámilo zásadnú zmenu v poskytovaní lekárenskej pohotovostnej služby pre mesto Banská Bystrica.

„Pohotovostnú službu pre mesto Banská Bystrica v celom rozsahu po celý rok od 1. januára 2016 bude vykonávať verejná lekáreň Lekáreň Dr. MAX na Hornej 60 cez pracovné dni od 15:30 do 24:00.“ uviedla vedúca oddelenia sociálnych služieb a zdravotníctva Úradu BBSK Jana Nehézová.

„Cez víkendy a počas sviatkov v čase od 8:00 do 20:00 budú zabezpečovať pohotovostnú službu verejné lekárene Lekáreň Dr. Max v OD Kauflande na Ulici 29. augusta a Lekáreň Dr. Max na Námestí Ľudovíta Štúra 32,“ pokraovala Nehézová so slovami, že výnimkou sú sviatky, kedy budú OD Kaufland zatvorené. Vtedy bude podľa jej slov pohotovostnú službu zabezpečovať verejná lekáreň Lekáreň Dr. Max na Hornej 60. Lekáreň bude v týchto dňoch vykonávať pohotovostnú službu od 7:00 do 24:00

Čítajte tiež:

Čo zaujímavé sa chystá v Bystrici počas januára? 10 podujatí, o ktorých by ste mali vedieť

Toto je on: Prvým Banskobystričanom roku 2016 sa stal malý Alex

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM