Tomáš Šuhajda Rôzne

Čerstvý letný song a klip s nádychom mora: V hlavnej úlohe popri speváckom due sa ocitla Šírava!

Letné tóny a videoklip á la vychýrené dovolenkové stredisko niekde pri mori. Ten sa však natáčal nikde inde ako pri našom slovenskom mori – na Zemplínskej šírave. Musíte vidieť.

Ilustračný obrázok k článku Čerstvý letný song a klip s nádychom mora: V hlavnej úlohe popri speváckom due sa ocitla Šírava!
Zdroj: YouTube.com

Spomínate si na mladučkú talentovanú speváčku Emily a jej hity ako Dam du bi dam či Nemusíš sa báť? Jej prvý a doposiaľ jediný album vyšiel v roku 2004, po ktorom ju vyhlásili za Objav roka. Z očí širšej hudobnej verejnosti sa však následne na dlhé roky vytratila. Až doteraz. Vytvorila nové spevácke duo s rodeným Američanom Justiceom.

A práve v týchto dňoch uzrel svetlo sveta ich nový videoklip k letnému songu V hlave ťa mám. Na zábery, pri ktorých neznalý prostredia môže nadobudnúť pocit, že boli natáčané niekde pri mori, výborne poslúžila Zemplínska šírava. Ako pre náš denník prezradila stále veľmi mladá speváčka, natáčalo sa ešte vlani koncom leta v stredisku Kamenec a jeho okolí.

Ak ste ho ešte nevideli, pustite si tento nový videoklip a navoďte si doma alebo v práci letnú atmosféru pred prichádzajúcim víkendom. Možno ho strávite práve niekde na Šírave :).

Emily & Justice - V hlave ťa mám
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM