Hokej

Chalani, BUDÍČEK! Slovenskí hokejisti prehrali už tretí duel po sebe, teraz padli so Švajčiarmi! FOTO

Slováci mali k dispozícii množstvo presiloviek, na konci zápasu dokonca dvojminútovú piatich proti trom. Vyrovnanie však neprišlo a prehrali ďalší duel.

Ilustračný obrázok k článku Chalani, BUDÍČEK! Slovenskí hokejisti prehrali už tretí duel po sebe, teraz padli so Švajčiarmi! FOTO
16
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Šanca na postup do štvrťfinále ešte existuje, avšak po troch prehrách už musia prísť jedine plné bodové zisky. Švajčiari sú pre zmenu s plným počtom bodov na čele.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Slováci prehrávali už po 52 sekundách, keď inkasovali vo vlastnej presilovke. Dokázali vyrovnať na 1:1, 2:2 i znížiť na 3:4 po góloch Miloša Romana, Juraja Slafkovského a Samuela Takáča. V závere dostali šancu vyrovnať v dvojminútovej presilovke o dvoch hráčov a dlhej o jedného hráča, no v celom priebehu zápasu im hra v početnej výhode vôbec nešla.

Kuriózne zranenie rozhodcu

V zápase bolo k videniu viacero kuriozít. Došlo napríklad k nešťastnej zrážke Takáča s čiarovým rozhodcom a obaja zostali s bolestivou grimasou na ľade.

Arbiter zamieril do útrob štadióna a namiesto neho prišiel náhradník.

Slováci mohli dramatický duel aj vyrovnať, no neprekonali presilovkovú mizériu. Nevyužili presilovku piatich proti trom v trvaní dvoch minút ani celkovú päťminútovú. Aj preto majú na svojom konte stále len tri body.

Slovensko sa najbližšie stretne v piatok o 19.20 hod. s Kazachstanom. Potom ich čaká duel s Talianskom v sobotu tiež o 19.20 hod. a na záver v utorok proti Dánsku o 15.20 hod.

Zábery zo zápasu nájdete v priloženej fotogalérii.

Objektívom: Slovensko prehralo so Švajčiarskom 3:5
16
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM