Hokej

Cháru trafil do tváre puk: Vyšetrenie odhalilo zlomeninu čeľuste, FOTO

Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára podstúpil v Bostone vyšetrenie, ktoré ukázalo zlomeninu čeľuste. Tú utrpel vo štvrtom zápase finále Stanleyho pohára NHL, ktoré Bruins prehrali so St. Louis 2:4 a kapitán Bostonu duel nedohral.

Ilustračný obrázok k článku Cháru trafil do tváre puk: Vyšetrenie odhalilo zlomeninu čeľuste, FOTO
7
Galéria
Zdroj: TASR

Ako informoval portál TSN, či Chára nastúpi v zápase číslo 5 je stále otázne. Tréner „medveďov“ Bruce Cassidy si necháva možnosti otvorené, ak by mu 42-ročný obranca definitívne vypadol, mohol by ho nahradiť spoluhráč Steven Kampfer. Bruins hrajú v sérii so St. Louis Blues nerozhodne 2:2 na zápasy.

Kapitán Bostonu nedohral štvrté stretnutie po tom, ako ho v druhej tretine trafil do tváre puk po tečovanej strele Braydena Schenna a spôsobil mu krvavú ranu na ústach. Chára zamieril do šatne na ošetrenie a hoci sa na začiatku tretej tretiny objavil na striedačke Bostonu s celotvárovým krytom, do hry už nezasiahol. Lekári mu totiž odporučili, aby so zranením nepokračoval.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Tridsaťročný Kampfer v základnej časti odohral 35 zápasov s bilanciou 3 góly a 3 asistencie, v play off odohral dva duely a strelil jeden gól.

Zdena Cháru trafil do tváre puk
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM