ELA Rôzne

Chcete SUPER flek za 2 000 eur mesačne? Ponúka ich dopravný podnik za rozdávanie POKÚT

Neviete si nájsť prácu alebo bola taká práca revízora vaším snom? Možno vás zláka ponuka Bratislavského dopravného podniku, ktorá je aj dobre finančné ohodnotená.

Ilustračný obrázok k článku Chcete SUPER flek za 2 000 eur mesačne? Ponúka ich dopravný podnik za rozdávanie POKÚT
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

„Hľadáme kolegu, ktorý bude kontrolovať dodržiavanie pravidiel prepravného poriadku, podmienok a taríf pri cestovaní v bratislavskej mestskej hromadnej doprave,“ takto začína opis náplne práce na pracovnom portáli Profesia.sk. Dopravný podnik Bratislava hľadá nových zamestnancov na pozíciu revízor v MHD.

A ponúka za to plat v rozmedzí 1 089 až 2 000 eur v hrubom. Garantovaná zložka mzdy je podľa portálu 789 eur, zvyšok platu predstavuje variabilná zložka, ktorá sa vypočítava z uhradených pokút a zo zakúpených električeniek.

Odolnosť voči stresu

Kto jazdí na čierno a už ho chytil revízor, vie veľmi dobre, čo taká práca obnáša. Mnohí pasažieri, ktorí si z nejakého dôvodu nezakúpili alebo pri kontrole nemali lístok, už neraz prišli do konfliktov s pracovníkmi, ktorí dbajú na poriadok v mestskej hromadnej doprave. A patrí k ním aj spomínané rozdávanie pokút. Mnohí cestujúci sú neraz agresívni alebo pod vplyvom alkoholu. A aj tých treba skontrolovať a na mieste vyriešiť.

„Dôležitou vlastnosťou je príjemné vystupovanie v kombinácii s primerane asertívnou komunikáciou a odolnosť i rozvaha pri náročnejších až konfliktných situáciách, ktoré v niektorých prípadoch komunikácia s cestujúcimi prináša. Nesmie chýbať odolnosť voči stresu, zvládanie svojich emócií a schopnosť kriticky myslieť,“ píše sa hneď v úvode toho, aký profil musí revízor spĺňať.

Aj cudzie jazyky

Dôležité je preto byť odolný voči stresu a vedieť zvládať svoje emócie. Záujemcovia zároveň musia mať prirodzenú autoritu a rešpekt. Podmienkou prijatia je aj schopnosť dohovoriť sa v anglickom alebo nemeckom jazyku na úrovni A2.

Benefit, ktorý záujemcom bratislavský dopravný podnik ponúka, je napríklad 90 % zľava na ročný predplatný lístok na MHD, ktorý môžu využiť aj rodinní príslušníci.

Zamestnancom dávajú možnosť zaobstarať si aj Multisport kartu. Dostupné sú aj zľavy a výhody u vybraných dodávateľov na produkty a služby.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM