Lenka Fedorová Kultúra Rôzne

Chlapec, ktorý ohúril na košickom koncerte Mira Jaroša: Už sa našiel, čaká ho nahrávanie!

Príbeh, ktorý napísal sám život. Na koncerte v Košiciach chlapček z publika ohúril svojím výkonom Mira Jaroša, ktorý sa pustil do jeho hľadania. A to bolo úspešné.

Ilustračný obrázok k článku Chlapec, ktorý ohúril na košickom koncerte Mira Jaroša: Už sa našiel, čaká ho nahrávanie!
Zdroj: Dnes24.sk

Odvážny chlapček, ktorý na košickom koncerte očaril svojím spevom Mira Jaroša, sa už našiel. Známy spevák o tom informoval fanúšikov na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

Ako sme na našom spravodajskom portálii v článku Chlapček zaspieval na košickom koncerte známeho speváka a… začali sa diať veci! pred pár dňami informovali, status, v ktorom Jaroš hľadal uvedeného chlapca, zaujal množstvo ľudí, ktorí ho začali okamžite zdieľať.

A veľké hľadanie napokon bolo úspešné. Známy spevák tak konečne spoznal, o koho presne ide a malého chlapca podľa jeho slov čaká už onedlho dokonca nahrávanie.

,,Chlapec sa volá Dávid, presne, ako si niektorí pamätali. Ďakujem vám za pomoc, zdieľania, podporu. Jeho mama mi poslala našu fotku z košickej autogramiády," podelil sa o svoju radosť Miro Jaroš a dodal, že o dva týždne ich tak čaká spoločné nahrávanie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM