Eliška Šándorová Krimi

Tackajúca sa žena spôsobila dve nehody, pri druhej utrpela ťažký úraz, FOTO

Podľa doterajších zistení vodič vozidla zn. Audi v snahe vyhnúť sa chodkyni strhol vedenie vozidla vľavo, kde narazil do stredových deliacich zvodidiel.

Ilustračný obrázok k článku Tackajúca sa žena spôsobila dve nehody, pri druhej utrpela ťažký úraz, FOTO
4
Galéria
Zdroj: KR PZ Košice

Chodkyňa, ktorá sa včera (22.8.) v nočných hodinách pohybovala tackavou chôdzou v strede cesty na neosvetlenom úseku po rýchlostnej ceste R2 medzi Perešom a Poľovom v Košiciach bez reflexných prvkov, utrpela pri dopravnej nehode ťažké zranenia.

Podľa doterajších zistení vodič vozidla zn. Audi v snahe vyhnúť sa chodkyni strhol vedenie vozidla vľavo, kde narazil do stredových deliacich zvodidiel. Odtiaľ vozidlo odrazilo späť na vozovku a následne narazilo do zvodidiel vpravo.

„Chodkyňa z miesta odišla smerom k mestskej časti Poľov. O pár minút nezodpovedné správanie chodkyne ju takmer stálo to najcennejšie, život. Vodič vozidla zn. Škoda Superb, ktorý viedol vozidlo po rýchlostnej ceste v smere od mestskej časti Pereš na Poľov, narazil do chodkyne, ktorá sa v tom čase nachádzala v jeho jazdnom pruhu,“ informovala Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach.

Pri dopravnej nehode chodkyňa utrpela ťažké zranenia. Požitie alkoholu u oboch vodičov dychová skúška vylúčila. Totožnosť chodkyne polícia zisťuje a tiež skutočnosť, či bola v čase nehody pod vplyvom alkoholu.

Pri dopravnej nehode vozidla zn. Audi sa ľahko zranil spolujazdec. Na vozidlách bola škoda predbežne vyčíslená na 9 500 eur. Bližšie okolnosti, presná príčina dopravných nehôd je predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Foto: KR PZ v Košiciach

Dopravná nehoda na rýchlostnej ceste v Košiciach
4
Galéria
Zdroj: KR PZ Košice
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM