han Šport Tenis

Cibulková sa pripravuje na príchod synčeka: Jej nové NECHTY hovoria jasnou rečou!

Čoskoro z nej bude mama. Áno, presne tak, myslíme bývalú špičkovú tenistku Dominiku Cibulkovú. Tá sa už synčeka nevie dočkať a ladí tak aj nechty.

Ilustračný obrázok k článku Cibulková sa pripravuje na príchod synčeka: Jej nové NECHTY hovoria jasnou rečou!
10
Galéria
Zdroj: instagram

Pre niekdajšiu svetovú štvorku je aktuálnou témou jej tehotenstvo, ktoré sa však chýli ku koncu.

Kedy bude rodiť?

Dominika s manželom Michalom Navarom už netrpezlivo čakajú na veľký deň. Obaja sa totiž prvýkrát stanú rodičmi a ako je už známe, bude to synček. Už aj meno vybrali. Bude to Jakub. Ale čo pôrod, kedy má rodáčka termín? Ten vie presne ona, no minulý týždeň na instagrame prezradila, že je v 32. týždni. Takže, aktuálne je v 33. týždni.

Išla donaha

Práve jej predošlý príspevok na sociálnej sieti vyvolal vlnu rozruchu po celom Slovensku. Pred objektív fotografa sa postavila hore bez a okrem tehotenského bruška odhalila aj prsia. Samozrejme, že si ich zakryla jednou rukou, no aj to stačilo na štipľavé komentáre niektorých jej sledovateľov.

Farba nechtov

Rodáčka z mesta Piešťany vie ako zaujať, či skôr „poštekliť“ city ľudí pod Tatrami. Teraz však nezvolila provokatívny štýl, ale do príbehu na oficiálnom konte instagramu ukázala svoju novú ozdobu. Ide o nechty v krásnej bledomodrej farbe. „Detská modrá pre chlapčeka,“ napísala k výrazne modrým nechtom.

Páčia sa vám Cibulkovej nové nechty?

Nie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM