han Šport Tenis

Cibulková znovu provokuje: Necelý mesiac pred pôrodom odhalila VŠETKO! FOTO

Opäť posunula hranicu odvahy na vyšší stupienok! Bývalá tenistka Dominika Cibulková má termín pôrodu začiatkom júna, no ukázala sa bez spodného prádla!

Ilustračný obrázok k článku Cibulková znovu provokuje: Necelý mesiac pred pôrodom odhalila VŠETKO! FOTO
Zdroj: Instagram.com/domicibulkova

Len v novembri sa Cibulková vyjadrila, že končí úspešnú kariéru, počas ktorej sa vyšplhala až na svetovú tenisovú štvorku.

Rýchle tehotenstvo

Práve vtedy sa po Slovensku „šuškalo“, že je Dominika tehotná, čo vždy komentovala, že určite to tak nie je. Lenže, potom podľa nej nastala tá správna chvíľa a rodáčka z Piešťan vyšla s pravdou von a spoločne s manželom Michalom Navarom oznámila „svetu“ tú šťastnú novinku prostredníctvom instagramu: „Sme požehnaní a šťastní. Poviem vám novinu, budeme traja.“

Termín je známy

Dominika nerobila potom tajnosti ani s pohlavím dieťatka, ani s menom, ba dokonca ani s termínom. Všetko prezradila! Má to byť chlapček, volať sa má Jakub a termín je? "Jakubko bude blíženec, termín pôrodu máme 9. júna,“ vyhlásila pre www.sport24.sk Cibulková. Okrem toho však stíha Slovákov aj poriadne provokovať.

Najprv skúška, teraz „totálka“

Cibulková totiž pred pár dňami zaskočila slovenský národ s tým, že sa vyzliekla pred fotografom a nechala sa nafotiť takmer nahá. No, a niektorí ľudia jej za to „naložili“. Teraz však zašla ešte ďalej a odhodila zábrany úplne. Pred objektív fotoaparátu sa postavila aj bez podprsenky a nohavičiek! A to všetko len mesiac pred pôrodom!

„Pre mojich slovenských a českých fanúšikov. Už o pár dní vo vašich stánkoch,“ ozrejmila Cibulková svoju najnovšiu fotku na sociálnej sieti.

Po „sieťke“ prišlo niečo viac

Možno si spomínate na nedávny počin niekdajšej tenistky, keď sa na svojom instagrame ukázala tak trochu „vulgárnejšie“. A práve k tejto fotke pridala aj najnovší status. „Áno, áno, áno. Pre veľký úspech bude tam aj fotka v sieťke?“ pýta sa, či znovu 30-ročná budúca mamička provokuje. Takže, čo sa objaví v spomínanom magazíne, sa dozvieme až neskôr.

Cibulková šokuje aj pár dní pred pôrodom
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM