Aktualizované Eva Mikulová Krimi

"Čierny pasažier" napadol v električke revízorku, skončila v nemocnici

Ďalší útok v košickej mestskej doprave sa stal v štvrtok večer 7. novembra v električke číslo 6. Ide už o druhý prípad napadnutia revízora.

Ilustračný obrázok k článku "Čierny pasažier" napadol v električke revízorku, skončila v nemocnici
Foto: Eva Mikulová / Zdroj: Eva Mikulová

Cestoval bez platného lístku a ešte bol agresívny!

K ďalšiemu útoku na revízorku došlo v štvrtok 7. novembra večer o 18,45 hodine v električke číslo 6 na zastávke Senný trh smerom na Námestie osloboditeľov.

„Cestujúci bez platného cestovného dokladu tvrdým úderom udrel revízorku do oblasti hrudníka, pričom následne spadla na podlahu vo vozidle. Spôsobil jej zranenia, ktoré si vyžiadali rýchly prevoz do nemocnice, kde podstúpila odborné lekárske vyšetrenia. Na miesto bola privolaná polícia, rýchla zdravotná pomoc aj oblastný dispečer DPMK,“ informovala nás hovorkyňa DPMK Vladimíra Petrušová.

Polícia útočníka zaistila a ďalšie informácie budú známe po skončení vyšetrovania incidentu. „Privolaná policajná hliadka na miesto osobu, ktorá sa podľa doterajších zistení mala správať agresívne a fyzicky napadnúť pracovníka DPMK, teda osobu podozrivú zo spáchania priestupku zaistila a predviedla na policajný útvar za účelom náležitého objasnenia veci. Polícia momentálne vykonáva potrebné úkony a zhromažďuje materiály dôležité pre riadne objasnenie udalosti,“ informovala nás krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

„Ide už o druhý prípad napadnutia nášho zamestnanca. Dopravný podnik takéto hrubé správanie voči svojim zamestnancom netoleruje. Veríme, že za tento čin bude páchateľ primerane potrestaný,“ dodáva V. Petrušová.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM