Marcel Mojžiš Krimi

Čo sa to u nás dialo? Mimoriadne nasadenie policajných síl a prostriedkov v Poprade!

Čo sa dialo? Možno ste si v Poprade a okolí všimli v akcii viac mužov zákona ako obvykle. Polícia informovala o tom, čo sa u nás dialo a aj výsledkoch takéhoto mimoriadneho nasadenia väčšieho počtu síl a prostriedkov.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa to u nás dialo? Mimoriadne nasadenie policajných síl a prostriedkov v Poprade!
Zdroj: TASR

Polícia sa v Poprade a okolí rozhodla pre mimoriadne nasadenie väčšieho počtu síl a prostriedkov. Muži zákona prezradili, že sa tak udialo počas kontroly, ktorá bola vo štvrtok popoludní vykonaná na území Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade.

Akcie sa dokopy zúčastnilo celkovo 25 policajtov dopravnej a aj poriadkovej polície. „Hlavným cieľom tohto výkonu služby bola kontrola dodržiavania pravidiel cestnej premávky nemotorovými účastníkmi, používanie reflexných prvkov alebo reflexných bezpečnostných odevov za zníženej viditeľnosti cyklistami a chodcami a povinnosti vodičov voči chodcom ako aj zabezpečenie dodržiavania povinnosti chodcov voči vodičom,“ prezradil krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ten zároveň dodal, že počas kontroly bolo zistených celkom 34 priestupkov – 33 priestupkov bolo riešených v blokovom konaní a jeden priestupok bol vybavený napomenutím.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM