TOS Zo zahraničia

Čo to má byť? Tínedžeri začali v obchodných centrách loziť po štyroch a je ich stále viac!

Niektorí tínedžeri začali v obchodných centrách loziť po štyroch! "Sám Darwin by začal spochybňovať svoju teóriu," objavujú sa reakcie na tento podivný trend.

Ilustračný obrázok k článku Čo to má byť? Tínedžeri začali v obchodných centrách loziť po štyroch a je ich stále viac!
Zdroj: TikTok.com/crawly_possessed

Lozenie tínedžerov po štyroch sa zdá byť novým trendom, ktorý aktuálne dobýja sociálne siete v susednom Poľsku. Videá mladých ľudí, ktorí sa pohybujú po štyroch, majú státisíce pozretí. A tých, čo sa zapájajú, je stále viac.

Neuveriteľných 40 miliónov videní má napríklad na TikToku video z obchodného centra Galeria Bemowo vo Varšave, na ktorom je vidieť skupinku tínedžerov, ako sa po štyroch snažia dostať k pokladni KFC.

Zvláštna zábava

„Aký je účel lozenia po nákupných centier, nie je známe. Všetko nasvedčuje tomu, že ide jednoducho o zvláštny druh zábavy,“ píše poľský server Fakt24.pl.

Zaujímavosťou je, že tiktokový profil, ktorý to celé pravdepodobne odštartoval, sleduje už vyše 445 000 ľudí a vo všeobecnosti sa pod jeho videami objavujú skôr pozitívne komentáre.

Zhrozená verejnosť

Iné je to už však v rámci širšej verejnosti. „Najhoršie na tom je, že niečo takéto má právo voliť a rozhodovať o našej krajine a našich osudoch,“ okomentoval tieto počiny Maciej.

„Namiesto toho, aby sa vyvíjali, vyvíjajú sa spiatočne,“ poznamenala Anna. „Mala by sa vrátiť základná vojenská služba, vyrazila by im TikTok z hlavy, rešpektovali by svoju vlasť a vedeli čo je to česť,“ napísala Stanisława, s ktorou mnohí Poliaci súhlasia.

„Sám Darwin by začal spochybňovať svoju teóriu. Cvičia sa na to, keď staršie a silnejšie generácie odídu a takto budú hľadať niečo pod zub… Smutné, ale európska civilizácia asi skončí ešte počas môjho života,“ pritvrdil Paweł.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM