Ondrej Chamraz Svet Šport Krimi Ostatné športy Zo zahraničia

Conor McGregor sa pobil v bare: Dôvod? Muž odmietol drink, ktorý mu hviezda MMA ponúkla

Nahrávka na ktorej McGregor udrel muža do hlavy bola zachytená v Dublinskom bare.

Ilustračný obrázok k článku Conor McGregor sa pobil v bare: Dôvod? Muž odmietol drink, ktorý mu hviezda MMA ponúkla
8
Galéria
Zdroj: TASR

Incident sa odohral v krčme s názvom Marble Arch v apríli tohto roku a bol aj nahlásený na políciu.

Nahrávka z bezpečnostnej kamery ukazuje ako 31-ročný zápasník udiera staršieho pána, načo ho jeho kamaráti odvádzajú preč. Päťdesiatnik sa po údere takmer ani nepohol, otriasol sa a zostal sedieť na barovej stoličke, na ktorej sedel po celý čas.

Situáciu údajne zapríčinilo, že muž odmietol ochutnať whisky Connorovej značky, ktorú zápasník ponúkal zadarmo všetkým v bare. McGregor údajne vypovedal aj na polícii, no vo veci nebol zatknutý.

Hovorca polície sa pre theSun vyjadril: „Incident zo 6. apríla v podniku v Dubline sa stále vyšetruje. Zatiaľ nebol nikto zatknutý, vyšetrovanie pokračuje.“

Minulý rok bol McGregor odsúdený za pokus o ublíženie na zdraví jeho konkurentovi z UFC Khabibovi Nurmagomedovovi. Conor vtedy hodil kovový vozík do autobusu v ktorom sedelo aj viacero iných zápasníkov.

Nikto našťastie nebol zranený, no toto vyčíňanie spôsobilo škodu na autobuse – rozbilo sa okno. Za tento čin dostal 5 dní verejnoprospešných prác a príkaz navštevovať psychológa kvôli jeho výbuchom hnevu.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM