Krimi

Dcéra známeho prokurátora a vyššia súdna úradníčka bude pre drogy stíhaná väzobne

Pri prehliadke jej auta našli pravdepodobne drogy, o ktorých sa vyšetrovatelia domnievajú, že ide o kokaín v hodnote zhruba za 20-tisíc eur.

Ilustračný obrázok k článku Dcéra známeho prokurátora a vyššia súdna úradníčka bude pre drogy stíhaná väzobne
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Národná kriminálna agentúra (NAKA) zasahovala v stredu (4. 3.) v noci v Bratislave, Nitre a na Záhorí. Akcia s krycím názvom Veža bola zameraná na drogovú trestnú činnosť. Zadržané boli štyri osoby. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

„Policajti vykonali tri domové prehliadky, jednu prehliadku nebytového priestoru a päť prehliadok motorových vozidiel, v rámci ktorých boli zaistené drogy vo forme bielych kryštalických látok a sušiny zelenej farby,“ uvádza polícia.

Podľa informácií Denníka N jedna zo zadržaných je dcéra známeho prokurátora Veronika Šumichrastová, ktorá je vyššou súdnou úradníčkou na Okresnom súde Bratislava I. Šumichrastová pracovala na obchodnom úseku súdu.

Pri prehliadke jej auta našli pravdepodobne drogy, o ktorých sa vyšetrovatelia domnievajú, že ide o kokaín v hodnote zhruba za 20-tisíc eur. Zadržaný materiál skúma expertízny ústav.

Vyššia súdna úradníčka Okresného súdu (OS) Bratislava I Veronika Š. a ďalšie dve osoby obvinené v drogovej kauze budú stíhané väzobne. Rozhodol o tom v pondelok sudca pre prípravné konanie OS Bratislava V. Rozhodnutie nie je právoplatné. TASR o tom informoval hovorca Krajského súdu (KS) v Bratislave Pavol Adamčiak.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM