han Zo zahraničia

Desivé DETAILY z tragédie: Chlapčeka držal otec na rukách a ten druhý ho bodol do krku...

V susednom Česku začala polícia vyšetrovanie ohľadom smrti malého dieťaťa, ktoré zomrelo po bodnutí nožom.

Ilustračný obrázok k článku Desivé DETAILY z tragédie: Chlapčeka držal otec na rukách a ten druhý ho bodol do krku...
4
Galéria

O mimoriadne smutnom incidente informujú všetky české médiá. „Kriminalisti preverujú smrť dieťaťa na Rozmarýnovej ulici Moste. Podľa našich informácii zomrelo po tom, čo na neho zaútočili dve osoby s nožom,“ píše portál idnes.cz. Ako uvedený web dodáva, malo sa tak stať pri útoku dvoch mužov.

Aj portál TV NOVA sa prípadu venuje a priniesol ďalšie informácie: „Nešťastie sa odohralo neďaleko základnej školy, ktorá sa nachádza uprostred jedného zo sídlisk v meste Most.“

Vyjadrenie polície

„Dieťa v predškolskom veku sa stalo zrejme obeťou incidentu medzi dvomi mužmi, pri ktorom utrpelo viaceré bodné zranenia. Na mieste prebieha rozsiahla pátracia akcia k nájdeniu predmetov, ktoré môžu s incidentom súvisieť. Akonáhle to bude možné, zverejníme ďalšie informácie,“ uviedla česká polícia na sociálnej sieti Twitter.

Čo povedali svedkovia?

Na webe www.e-mostecko.cz zverejnili aj reakcie svedkov tohto otrasného incidentu. „Stalo sa to tam u toho kríku. Chlapca držal jeho otec na rukách a ten druhý toho malého bodol do krku,“ povedala redaktorom spomínaného portálu jedna zo svedkýň.

„Bol pri tom aj druhý chlapec, blonďák, ktorý sa na to prizeral a schoval sa do kríku. Ešte sú tam vidieť vyležané miesta,“ šokujúco dodala.

Web z mesta Most zverejnil aj ďalšie slová iných svedkov, ktorí vyvrátili špekulácie o tom, že sa hádali dvaja Ukrajinci. „To nie je pravda, pretože my toho, čo to urobil, poznáme. Je to feťák a otec toho chlapca je Talian,“ doplnili svedkovia, ktorí prišli zapáliť sviečku.

Pri základnej škole, kde sa tragédia odohrala vzniklo totiž pietne miesto.

Brutálny incident v Česku. Malý chlapček zomrel
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM