Magazín

DESIVÉ proroctvo Baby Vangy: Na tento rok predpovedala obrovskú KATASTROFU

Svetoznáma veštica zanechala hneď niekoľko katastrofických proroctiev. Jej stúpenci teraz upozorňujú na blížiacu sa pohromu.

Ilustračný obrázok k článku DESIVÉ proroctvo Baby Vangy: Na tento rok predpovedala obrovskú KATASTROFU
Zdroj: Unsplash.com , wikipedia.org

Bulharská veštkyňa Baba Vanga na tento rok predpovedala obrovskú katastrofu. New York Post pripomína jej veštbu, ktorá hovorí, že do konca roku 2023 Zem spustoší jadrová katastrofa.

Slepá veštkyňa údajne varovala pred veľkým výbuchom jadrovej elektrárne.

Obrovský rádioaktívny mrak sa má po explózii usadiť nad Áziou. Stúpenci viac ako štvrť storočia mŕtvej Baby Vangy sa domnievajú, že toxický spád by mohol zasiahnuť aj ďalšie krajiny.

Ďalšie predpovede

Uvádza sa, že Baba Vanga na rok 2023 vydala ešte ďalšie predpovede. Podľa jednej z nich sa má zmeniť obežná dráha našej planéty.

Ďalej predpovedala obrovskú slnečnú erupciu, ktorá zasiahne Zem a výrazne zmení klimatické podmienky.

„Bulharská mystička vraj tiež predpovedala, že v roku 2023 superveľmoc použije biologickú zbraň, ktorá spôsobí státisíce úmrtí,“ dodáva portál.

Medzi najmenej pravdepodobné veštby patrila tá posledná. V nej mala Baba Vanga predpovedať, že v tomto roku príde koniec prirodzeného tehotenstva. Deti by mali vznikať v laboratóriách a rodičia by mali dostať možnosť vybrať také detaily, akými sú napríklad farba vlasov a očí.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM