Webnoviny - Svet

Despotovski: Nálada v mužstve je výborná

WEBNOVINY.SK

Filip Despotovski vpravo Foto: SITA/AP BRATISLAVA 1. septembra (WEBNOVINY) – Macedónski futbaloví reprezentanti si v stredu predpoludním zatrénovali v Bratislave v kompletnom zložení. Prípravu zverencov trénera Mirsada Jonuza, ktorí nastúpia v piatok 3. septembra od 20.30 h na Pasienkoch proti domácemu Slovensku na úvodný duel B-skupiny kvalifikácie ME 2012, mierne narušilo len chladné a veterné počasie. Ako informuje internetový portál Macedónskej futbalovej federácie (FFM), všetci hráči Macedónska sú zdraví a pripravení v piatok večer nastúpiť.

„Skvelé, že sme všetci v poriadku a netrápia nás žiadne zdravotné problémy. Nálada v mužstve je výborná. Ja osobne sa tiež cítim dobre, hoci som v ostatnom období neabsolvoval až toľko zápasov,“ povedal špílmacher hosťujúceho mužstva Filip Despotovski, ktorý by v dueli s Hamšíkom a spol. nemal chýbať v základnej zostave. Legionár z ukrajinského klubu Volyň Luck vzápätí vymenoval najnebezpečnejších hráčov Slovenska: „Škrtel, Weiss, Vittek, Hamšík. Som si však istý, že máme potrebné zbrane a kvality na to, aby sme ich dokázali eliminovať. Verím, že po zápase pôjdu k nám do Macedónska z Bratislavy len pozitívne správy.“

Jonuzovi futbalisti si v stredu zatrénujú aj v popoludňajších hodinách. Vo štvrtok absolvujú hlavný kouč Macedónska a kapitán tímu Goran Pandev na štadióne na Pasienkoch od 13.00 h tlačovú konferenciu, 30 minút po nich sa pred novinármi objaví aj hlavný tréner SR Vladimír Weiss st. V čase piatkového duelu si potom slovenský súper vyskúša trávnik štadióna na Pasienkoch počas oficiálneho predzápasového tréningu.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM