Rastislav Búgel Magazín

DiCaprio nie je žiadne neviniatko: Modelka odhalila NECHUTNOSTI z jeho spálne!

Hollywoodsky herec Leonadro DiCaprio sa opäť dostal na titulky svetových časopisov. Tentoraz však za to nemôže jeho herecké umenie.

Ilustračný obrázok k článku DiCaprio nie je žiadne neviniatko: Modelka odhalila NECHUTNOSTI z jeho spálne!
4
Galéria
Zdroj: TASR/AP , Pexels.com

Leonardo DiCaprio je aj vo svojich 49 rokoch idolom mnohých žien. Obľúbený herec je známy z mnohých kvalitných filmov, no najnovšie médiami obleteli šokujúce informácie.

Mladučká Playboy modelka Hieke Koningsová totiž priniesla pikantné odhalenie.

Stretnutie vo VIP klube

Ako informoval Blesk.cz, 22-ročná Heike sa s DiCapriom stretla v exkluzívnom hollywoodskom klube, do ktorého sa bežní smrteľníci nedostanú.

Modelka prezradila, že Leonadra uvidela sedieť v čiernej mikine. Keď sa ich pohľady stretli „bolo to ako zjavenie“.

Odmietnutie nečakal

Neostalo to však iba pri vyzývavých pohľadoch. Leonardo sa mal u mladej krásky snažiť zabojovať aj fyzicky. Po chvíli došlo aj na prvý bozk. Podľa Heike však nebol príliš presvedčivý. „Ušiel, ale rozhodne nebol najlepší,“ prezradila.

Aj to zrejme mohlo za to, že k ničomu vážnejšiemu v tú noc neprišlo. „Bol zrejme šokovaný. Pravdepodobne nie je zvyknutý na odmietnutie,“ dodala s úsmevom.

Podivné praktiky

To najväčšie prekvapenie však prinieslo odhalenie, ktoré Heike prezradili jej priateľky. „Jedna mi povedala, že si počas sexu necháva v ušiach slúchadlá, pretože nechce nič počuť. A ďalšia mi prezradila, že jej dokonca dal vankúš na hlavu,“ prezradila pikantné detaily Hieke Koningsová.

Po týchto odhaleniach sa zdá, že lámač ženských sŕdc ukrýva za „sladkým“ zovňajškom oveľa temnejšiu povahu, než ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Prečítajte si tiež

Leonardo DiCaprio
4
Galéria
Zdroj: TASR/AP
Zdroj: Twitter.com/Daily News
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM