Ľubomír Hudačko Rôzne

Dídžej mal o dramatický zážitok postarané: Na dedine pustil když se chlapi poperou a toto nastalo!

Kariéra dídžejov fičí aj u mladých ľudí, dôkazom toho je Peter Tarasovič (21). Ten nám prezradil, k čomu došlo na jednej z dedinských zábav. Veď pozrite, čo sa stalo, keď pustil známu skladbu kapely Kabát, kde sa spieva "když sa chlapi poperou."

Ilustračný obrázok k článku Dídžej mal o dramatický zážitok postarané: Na dedine pustil když se chlapi poperou a toto nastalo!
Zdroj: Dnes24.sk

Kariére dídžeja sa aktivne venuje štvrtý rok, no o tento druh fachu sa zaujímal už od detstva. „Keď sa v obci konali zábavy, strávil som aj pri dídžejovi aj celú noc,“ smeje sa Peter Tarasovič.

Najťažšie sú začiatky

Ako prizvukuje, je to preňho v prvom rade hobby. „Znamená to pre mňa veľa, pretože baviť ľudí okolo seba je pre mňa úžasný pocit. Dáva mi chuť robiť to, čo robím. Najťažšie sú začiatky, v nových priestoroch a pre nových ľudí je nutné zistiť, aký štýl im najviac vyhovuje. Na želanie hrám preto dosť často, ale nie vždy a nie pre každého,“ uvádza svoje kroky počas diskoték.

Ako vraví, väčšinou je obecenstvo vďačné, no nájdu sa aj takí, ktorý mu večer vedia znepríjemniť. „Stalo sa mi, že prišiel ku mne jeden opitý pán a pýtal sa ma niečo, pričom som mu nič nerozumel. V tom sa strhol a chcel ma biť. Ubránil som sa, ale kebyže tam neboli vyhadzovači, neviem, ako by som bol dopadol. Chlap mal totiž asi 2 metre a 150 kíl,“ hovorí o nepríjemnom zážitku Peter.

Když se chlapi poperou…

Peter si však spomenul aj na najkurióznejšiu situáciu, ktorú doteraz počas svojej kariéry zažil. „Keď som hral dedinskú zábavu, pustil som pesničku Pohoda od skupiny Kabát a pri slovách "když se u nás chlapi poperou“ sa strhla obrovská bitka. Diskotéku sme dokonca museli ukončiť," prezradil nám svoju najväčšiu dídžejskú kuriozitu.

foto: archív pt

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM