Rastislav Búgel Futbal Futbal

Diváci gól nevideli: Spartak s Podbrezovou predviedli podpriemerný zápas

Hostia začali v Trnave nebojácne a za prvých sedem minút kopali dva rohy. Domáci ohrozili súperovu bránku v 4. minúte, keď Jež vypálil tesne vedľa ľavej žrde.

Ilustračný obrázok k článku Diváci gól nevideli: Spartak s Podbrezovou predviedli podpriemerný zápas
Zdroj: TASR

V 17. minúte mohla ísť Podbrezová do vedenia, keď Peševski sa ocitil zoči-voči Kamenárovi, ktorého prehodil, no lopta smerovala vedľa brány. Domáci mali príležitosť v 24. minúte po prvom rohovom kope, keď nebezpečnú strelu kadleca tečoval Depetris, no lopta si nenašla cestu do brány. Po polhodine hry natiahol brankára Kamenára Sabler strelou z 20 metrov. V 35. minúte vystrelil Šafranko z uhla len do bočnej siete.

Do druhého polčasu nastúpili domáci s mladým Mihálikom a ten už v 49. minúte nebezpečne vystrelil priamo na Kuciaka. V 52. minúte po narážačke Mikoviča mieril vedľa stopér Tóth. Hostia sa snažili odpovedať vysunutým Rendlom, no okrem troch nepresných striel domáceho brankára neohrozili. Trnavčania v záverečnej 10-minútovke vrhli všetky sily do útoku, no k úspešnému zakončeniu sa nedostali. Zakončenia Mikoviča, Depetrisa i Mihálika boli nepresné a Tambe hlavičkoval vedľa brány. Hosťujúca Podbrezová bola blízko ku gólu v 87. minúte, ale ani Rendla, ani zakončujúci Šafranko sa gólu nedočkali. V poslednej minúte kryl hosťujúci brankár strelu Mikoviča, a tak zostalo pri bezgólovej remíze, čo zodpovedalo aj podpriemernému futbalu.

Spartak Trnava – ŽP Šport Podbrezová 0:0

Ivan Hucko, tréner Trnavy: „Zápas nám vôbec nevyšiel, nevedeli sme sa dostať do kombinácie, sklamal ma hlavne stred poľa. Miestami to vyzeralo, akoby sa hráči iba dnes spolu zišli. Takto si to naozaj nepredstavujeme, takto to v ďalších zápasoch nesmie vyzerať.“

Marek Fabuľa, tréner Podbrezovej: „Sme veľmi spokojní, po dobrom taktickom výkone sme získali cenný bod. Škoda šance Peševského v prvom polčase, zápas mohol vyzerať inak. V prvom polčase sme museli byť veľmi pozorní, pretože domáci hrozili, hlavne po príchode druhého útočníka. Nebolo to také ľahké. Obe mužstvá mali niekoľko šancí, no gól v zápase nepadol.“

Diváci gól nevideli: Spartak s Podbrezovou predviedli podpriemerný zápas
8
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM