ELA Magazín Cestovanie

DNES24 kempuje: Glamping pri Štiavnici ponúka dobrodružstvo a luxusnú stanovačku, VIDEO

Zažite horúci cestovateľský trend, pri ktorom nemusíte vytiahnuť päty zo Slovenska! Že je ťažké prepojiť rodinnú stanovačku, grilovanie s partiou, romantiku vo dvojici a kúpanie na jednom mieste? Presvedčíme vás o opaku!

Ilustračný obrázok k článku DNES24 kempuje: Glamping pri Štiavnici ponúka dobrodružstvo a luxusnú stanovačku, VIDEO
40
Galéria

Doma a predsa inak

Radi objavujete netradičné možnosti ubytovania, ktoré ponúkajú unikátne zážitky? Hoci sme zvyknutí, že sú čoraz populárnejšie vo svete, nemusíte za nimi vycestovať mimo Slovenska. Úžasné spojenie stanovania a pohodlia hotela máte na dosah aj u nás doma. A ako bonus vám príroda doslova nazrie do vašej spálne!

Glamping ForRest pri Banskej Štiavnici ponúka netradičné dobrodružstvo, ktoré si môžete dopriať kedykoľvek počas celého roka.

Cez deň vyrazte na potulky Štiavnicou, okúpte sa v krištáľovo čistej vode baníckych tajchov alebo si len tak užívajte s deťmi pohodlné stanovanie. Ráno sa zobudíte ako v inom svete: uprostred prírody s komfortom hotelovej izby. Nechcete byť úplne odrezaní od sveta? Nemusíte sa báť, v celom areáli je špičkový internet a nechýba ani Wi-Fi.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Pocit originality

Glamping, ktorý doslova kombinuje luxus a kempovanie, je určený pre všetkých, ktorí sa nechcú vzdať pohodlia hotela a zároveň túžia byť v najtesnejšom spojení s prírodou. Zabudnite na malé obytné priestory, spánok na tvrdej zemi, otravný hmyz aj nedostatočnú hygienu. Toto kempovanie vás dostane!

My sme si vychutnávali plne vybavenú priestrannú chatku pre šesť osôb, z ktorej priam sálala atmosféra dobrodružstva.

Na svoje si tu prídu všetci. Nový koncept originálneho pobytu v prírode v luxusných stanových chatkách je ideálny aj pre rodiny s deťmi.

Tip redakcie: Strávte s priateľmi či vo dvojici príjemné večery pri ohni priamo pod hviezdami. Pokoj načerpáte s pohárom vínka napríklad aj vo vírivke. Majitelia mysleli na súkromie a preto ich nájdete pred každou útulnou chatkou.

Nie, to nie je všetko! Herec a moderátor Michal Domonkoš vám vo VIDEU ukáže, čo stanové mestečko ponúka a presvedčí vás, že glamping nie je iba obyčajná stanovačka.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM