MAK Správy

Dnes24 už môžete aj počúvať! Spúšťame podcasty

Zadarmo a pre všetkých! Dnes24 spúšťa novinku - Podcasty24. Majte rýchly a kvalitný prehľad o tom, čo sa udialo doma a vo svete za ostatných 24 hodín.

Ilustračný obrázok k článku Dnes24 už môžete aj počúvať! Spúšťame podcasty
Zdroj: unsplash.com

Čo je podcast?

Je to niečo ako rozhlasová relácia – s tým rozdielom, že si zvukový záznam na internete môžete vypočuť kedykoľvek a kdekoľvek a bez toho, aby vás vyrušovali časté reklamy alebo hudba.

PODCASTY24 sú pre všetkých bezplatne a môžete si ich vypočuť či stiahnuť do svojho smartfónu, tabletu alebo počítača.

VÝBER24

Majte dokonalý prehľad o všetkom dôležitom. Podcast Výber24 je 5-minútový spravodajský súhrn udalostí z domova a zo zahraničia za uplynulých 24 hodín, ktorý pripravujeme od nedele do piatka a zverejňujeme vždy po 21. hodine večer. Je teda len na vás, či si ho vypočujete ako bodku za rušným dňom, alebo si s ním spríjemníte raňajky či cestu do práce na druhý deň.

TÉMA24

Zaujímavé rozhovory na aktuálne témy so známymi ale aj zaujímavými ľuďmi prinášame každú sobotu.

Kde nás nájdete?

Každý podcast si môžete vypočuť online na našich webových stránkach, vo vybraných službách (Soundcloud, Spotify, iTunes či Google Podcasts) alebo si ich stiahnuť do svojho mobilu, tabletu či počítača.

Zároveň sa môžete prihlásiť na odber našich podcastov a vždy tak dostanete notifikáciu o nových dieloch.

Pre počúvanie podcastov online potrebujete mať pripojenie k internetu, ak si však naše relácie stiahnete do svojho zariadenia vopred, pri ich počúvaní už pripojenie nepotrebujete.

Vypočuť si podcast je naozaj jednoduché – môžete to spraviť vždy, keď máte chvíľku voľného času alebo sa nepotrebujete naplno sústrediť. Napríklad počas jazdy v električke, cvičení vo fitku či počas domácich prác. Počúvanie hovoreného slova podľa vedcov stimuluje mozog a je skvelým spôsobom, ako sa dozvedieť veľa užitočných a dôležitých informácií.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM