Hokej

Do Bratislavy zavítajú budúce hokejové hviezdy. Blíži sa Memoriál Ivana Hlinku

Bratislava sa už o pár dní stane dejiskom tradičného letného turnaja hráčov do 18 rokov pod názvom Memoriál Ivana Hlinku. Príďte sa pozrieť na budúce hviezdy NHL.

Ilustračný obrázok k článku Do Bratislavy zavítajú budúce hokejové hviezdy. Blíži sa Memoriál Ivana Hlinku
4
Galéria
Zdroj: TASR

Aj v roku 2017 bude Bratislava hostiť zápasy prestížneho hokejového turnaja reprezentačných výberov do 18 rokov. Memoriál Ivana Hlinku sa uskutoční od 7. do 12. augusta a jeho dejiskom sa okrem Zimného štadióna Ondreja Nepelu stane aj česká Břeclav.

Predstaví sa na ňom osem najlepších tímov tejto vekovej kategórie, ktoré budú rozdelené do dvoch skupín. Nebude medzi nimi chýbať ani slovenský výber, ktorý sa v bratislavskej skupine stretne postupne s Fínskom, Ruskom a Kanadou. V Břeclavi sa o postup do finále zase pobijú domáci Česi, Švajčiari, Švédi a Američania.

Zápasy Slovákov:

7. augusta o 19:00 hod.: SLOVENSKO – Fínsko

8. augusta o 19:00 hod.: SLOVENSKO – Rusko

9. augusta o 19:00 hod.: SLOVENSKO – Kanada

Budúce hviezdy

Na Memoriáli Ivana Hlinku v minulosti hrali viaceré slávne mená svetového hokeja, ako napríklad Alexander Ovečkin, Sidney Crosby či Steven Stamkos. Aj tento rok sa na turnaji predstavia budúce hokejové hviezdy, ktoré sa pred zrakmi skautov z NHL budú snažiť ukázať v čo najlepšom svetle.

Príďte povzbudiť našich chlapcov, ktorí určite budú chcieť nadviazať na výkony ich predchodcov z tohtoročných MS do 18 rokov v Poprade a Spišskej Novej Vsi. Za celodennú vstupenku zaplatíte 3 eurá, deti do 12 rokov 1 euro. Lístky si môžete rezervovať na stránke ticketportal.sk.

História prestížneho mládežníckeho turnaja sa začala písať v roku 1991. Meno legendárneho českého hokejistu a trénera Ivana Hlinku nesie od roku 2004. V Bratislave sa koná od leta 2015.

Ilustračný obrázok

Memoriál Ivana Hlinku
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM