Veronika Ondo-Cholewová Ostatné športy

Do Michaloviec zavítajú jazdci aj krásne kone: Preteky priamo v parku

V známom michalovskom parku sa už onedlho odohrajú parkúrové preteky. Pozrite si, kedy presne sa uskutočnia plus ďalšie podrobnosti...

Ilustračný obrázok k článku Do Michaloviec zavítajú jazdci aj krásne kone: Preteky priamo v parku
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V známom michalovskom Parku študentov sa 1. mája uskutočnia parkúrové preteky. Pôjde o dobre známe podujatie s názvom Jarná cena Michaloviec.

Pre všetkých milovníkov koní budú v utorok 1. mája určite zaujímavým lákadlom pripravované jazdecké preteky v Michalovciach. Miestom konania bude tradične Park študentov pri Lagúne.

Jazdecké preteky budú rozdelené do dvoch častí programu. Prvá časť podujatia začne o 10. hodine, kde jazdci budú súťažiť v troch kategóriách. V skoku 80cm, 90/100cm a 110 cm.

Organizátori upozorňujú, že časový harmonogram je len orientačný.„Za­čiatok prvej súťaže je pevne stanovený, ostatný program je náväzný na ostatné súťaže,“ zverejnili usporiadatelia.

Na slávnostný nástup jazdcov a koní sa môžete prísť pozrieť o 14:30 hod. Uvidíte dekoráciu víťazov, pri ktorej si ocenenia prevezmú nielen najlepší jazdci, ale aj ich víťazní tátoši. Okrem toho popoludní odovzdá víťazovi cenu Mesta Michalovce primátor Viliam Zahorčák za skok 120 cm.

Pozrite si v našej fotogalérii, ako to na jazdeckej súťaži vyzeralo vlani.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: archív

Obrazom: Jarná cena Michaloviec
37
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM