Zo Slovenska

Dominantou Ružinovských adventných trhov sa stane 33 metrov vysoké ruské kolo

Súčasťou trhov budú i predajné stánky, v ktorých bude možné predávať vlastnoručne vyrobené vianočné výrobky od lokálnych predajcov.

Ilustračný obrázok k článku Dominantou Ružinovských adventných trhov sa stane 33 metrov vysoké ruské kolo
6
Galéria
Zdroj: Cultus Ružinov

Tento rok sa budú po prvýkrát konať Ružinovské adventné trhy. Návštevníci ich nájdu pred Domom kultúry v Ružinove od 22. novembra do 22. decembra 2019. Bratisla­va24.sk o tom informoval Patrik Cucor z Cultus Ružinov.

Ruské kolo ako dominanta

V decembri sa hlavným miestom kultúry, zábavy a oddychu v Ružinove stanú práve Ružinovské adventné trhy. Svoju jedinečnosť u návštevníkov získajú aj vďaka verejnému klzisku, kultúrnym programom a v neposlednom rade 33 metrovým ruským kolom, ktoré sa stane nielen dominantou Ružinovských adventných trhov, ale i celého Ružinova.

Prenájom stánkov

Súčasťou trhov budú i predajné stánky, v ktorých bude možné predávať vlastnoručne vyrobené vianočné výrobky od lokálnych predajcov z rôznych prírodných materiálov, kovu, šúpolia, textilu, polodrahokamov, dreva či papiera, ale tiež knihy. Sortiment môže tvoriť aj vianočné pečivo, ako perníky či oblátky, ako aj výrobky z medu a cukrovinky.

Lokálny predajcovia, ktorí majú záujem o prenájom bezplatného predajného stánku, sa môžu prihlásiť prostredníctvom online prihlášky na www.cultusruzinov.sk do 20. novembra 2019.

Viac informácií nájdete na webe www.cultusruzinov.sk a na Facebooku Cultus Ružinov.

Ružinovské adventné trhy
6
Galéria
Zdroj: Cultus Ružinov

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM