Veronika Ondo-Cholewová Ostatné športy

Michalovský MMA tím má vicemajstrov sveta: Evu Šimkovú a Dominika Chrapeka, FOTO

MMA Team Slovakia Michalovce vychováva talentovaných bojovníkov. Dominik Gobl, Eva Šimková a Dominik Chrapek majú zážitky z nedávnych majstrovstiev.

Ilustračný obrázok k článku Michalovský MMA tím má vicemajstrov sveta: Evu Šimkovú a Dominika Chrapeka, FOTO
5
Galéria
Zdroj: MMA Team Slovakia Michalovce

V rámci projektu Michalovce – Európske mesto športu sa k vynikajúcej propagácii nášho mesta zapojili aj mladí športovci z MMA Teamu Slovakia Michalovce, ktorí sa sa zúčastnili niekoľkých vrcholných podujatí na národnej a medzinárodnej úrovni.

Majstrovstvá

V dňoch 18. 10. – 20. 10. 2019 sa v Kyjeve uskutočnili Majstrovstvá sveta v combat ju jutsu, v ktorých nás reprezentovali traja naši zástupcovia. Dominik Gobl v kategórii mužov a Eva Šimková a Dominik Chrapek v kategórii juniorov.

Ako náš spravodajský portál Michalovce 24 informoval Tibor Šimonič, head coach MMA Team Slovakia Michalovce, Dominikovi Goblovi sa nepodarilo prebojovať do finálových zápasov v silnej konkurencii.

Veľké úspechy

T. Šimonič uviedol, že vynikajúco sa predviedli Eva Šimková a Dominik Chrapek, ktorí sa stali vicemajstrami sveta a zúročili tak náročnú prípravu, ktorá je výsledkom práce s mládežou.

„Dominik Chrapek sa v septembri predstavil aj na Majstrovstvách Európy v combat sambo, kde v juniorskej kategórii obsadil bronzovú priečku. Obaja juniori, tak prispeli k zvýrazneniu štatútu mesta Michalovce ako európskeho mesta športu,“ doplnil Šimonič z MMA Team Slovakia Michalovce.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

MMA Team Slovakia Michalovce úspešný na majstrovstvách
5
Galéria
Zdroj: MMA Team Slovakia Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM