han Šport Tenis

Dominika Cibulková s manželom Michalom už kočíkujú: Takto vyrazili do ulíc aj s Jakubkom!

Po dlhšej odmlke sme sa pozreli na to, ako sa darí novopečenej mamičke Dominike Cibulkovej. Spolu s manželom majú za sebou prvé kočíkovanie synčeka Jakuba.

Ilustračný obrázok k článku Dominika Cibulková s manželom Michalom už kočíkujú: Takto vyrazili do ulíc aj s Jakubkom!
Zdroj: Instagram.com/domicibulkova

Viac fotiek nájdete v GALÉRII

Tehotenstvo bývalej špičkovej tenistky sledovalo azda celé Slovensko. Domča nemala problém a verejnosti ukazovala na sociálnych sieťach novinky zo súkromia.

Najprv pohlavie, potom meno

Cibulková na svojom instagramovom profile prezradila nielen pohlavie, ale dokonca sa netajila ani menom. Manželský pár sa už niekoľko mesiacov pred pôrodom pochválil, že ich potomok bude niesť meno Jakub.

Pôrod vo Viedni

Dominika len v novembri oficiálne ukončila profesionálnu kariéru, vydala autobiografiu a oznámila, že je v inom stave. Malý Jakub mal prísť na svet začiatkom júna, ale nakoniec sa vypýtal na tento svet 14.júna. Mamička chcela rodiť vo Viedni, no situácia okolo koronavírusu jej to zťažila, ale napokon sa jej plán podarilo zrealizovať.

Ukázala synčeka

Pre Cibulkovú nebol problém ukázať na Instagrame malého Jakuba, čo iné “celebrity” nemajú v láske. Domča je však bezprostredná a spolu s manželom Michalom už dali “von” aj prvú prechádzku s ich prvorodený synčekom. “Rodičia idú na prechádzku,” napísala Dominika vo svojom príbehu na Instagrame a pridala aj fotky. Následne sa párik s malým Jakubkom “stratil” v uličkách starého mesta Bratislavy.

Cibulková s manželom v Starom meste hlavného mesta
3
Galéria
View this post on Instagram

No words needed for now 🤍🤍🤍

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM