han Krimi

Dostali chuť na VÍNO, ale porušili zákaz vychádzania: Policajti im naparili POKUTY!

Policajti v utorok (4. 1.) večer uložili pokutu štyrom osobám, ktoré v jednom z bratislavských podnikov v centre mesta popíjali alkohol napriek zákazu vychádzania.

Ilustračný obrázok k článku Dostali chuť na VÍNO, ale porušili zákaz vychádzania: Policajti im naparili POKUTY!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Vedené je stíhanie vo veci trestného činu porušovania povinností za krízovej situácie. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Na mieste bolo zistené, že z celkového počtu šesť osôb boli celkovo štyria zákazníci, ktorým boli na mieste predávané rôzne alkoholické nápoje a zároveň im bolo umožnené ich konzumovanie v interiéri prevádzky,“ spresnil hovorca.

Zákazníci policajtom uviedli, že sú na mieste z dôvodu požívania alkoholu a nespadajú pod žiadnu z výnimiek zákazu vychádzania.

„Zvyšné osoby boli zo strany policajtov poučené, aby sa dostavili na policajné oddelenie s cieľom vykonania ďalších potrebných úkonov, čo uposlúchli a dostavili sa,“ priblížil. Trestné stíhanie je v štádiu dokumentovania, realizujú sa procesné úkony.

Uvádza to polícia aj na sociálnej sieti.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM