Lucia Lauková Krimi

Dráma na juhu Slovenska: Muž vytiahol ZBRAŇ na policajtov a hrozil, že ich ZASTRELÍ

Polícia riešila dramatický incident. 35-ročný muž sa rozbehol na policajtov so zbraňou v ruke.

Ilustračný obrázok k článku Dráma na juhu Slovenska: Muž vytiahol ZBRAŇ na policajtov a hrozil, že ich ZASTRELÍ
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Policajná hliadka z Gabčíkova bola vyslaná v piatok poobede na preverenie oznámenia kvôli rodinnej hádke do obce Horný Bar. Po príchode na miesto udalosti vyšiel z domu 35-ročný muž so zbraňou v ruke a rozbehol smerom k zasahujúcim policajtom. Informuje o tom trnavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Zastavil sa asi 5 metrov pre nimi a sústavne mieril na policajnú hliadku. „Policajti ho vyzvali, aby zbraň odhodil, na čo muž najskôr nereagoval a v mierení na hliadku pokračoval. Po opakovaných výzvach, kedy muž kričal, aby ho policajti zastrelili, inak zastrelí on ich, sa muž nakoniec otočil a zbraň odhodil na zem,“ opísala udalosť polícia.

Prečítajte si tiež

Policajti muža obmedzili na osobnej slobode, zaistili mu zbraň a predviedli ho pred vyšetrovateľova, ktorý ho zadržal a obvinil zo zločinu vydierania.

Policajný vyšetrovateľ obvinil 35-ročného v minulosti súdne trestaného muža, zo zločinu vydierania. V zmysle zákona mu môžete hroziť za tento zločin strata slobody na 4 až 10 rokov.

„Vyšetrovateľ z Dunajskej Stredy spracoval spolu s obvinením osoby aj návrh na podnet, aby bol muž stíhaný väzobne. O väzbe bude rozhodovať súd v najbližších hodinách,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM