Aktualizované Krimi

DRÁMA v centre Bratislavy: Muž pred erotickým klubom vytiahol zbraň a STRIEĽAL

Na mieste polícia zaistila krátku strelnú zbraň.

Ilustračný obrázok k článku DRÁMA v centre Bratislavy: Muž pred erotickým klubom vytiahol zbraň a STRIEĽAL
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

V bratislavskom erotickom klube na Žellovej ulici malo dôjsť v utorok ráno k streľbe. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff. TV JOJ však neskôr uviedla, že strieľať sa malo pred klubom, na ulici.

Opitý muž so zbraňou

Na miesto boli bezodkladne vyslané viaceré hliadky PZ, ktoré na mieste obmedzili na osobnej slobode 45-ročného muža pod vplyvom alkoholu,“ priblížil.

K zraneniu osôb podľa Szeiffa v súvislosti s touto udalosťou nedošlo, na mieste bola zaistená aj krátka strelná zbraň.

Objasňovaním presných príčin, ako aj okolností tejto udalosti sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II,“ dodal Szeiff.

Strieľalo sa pred klubom

TV JOJ upresnila, že sa strieľalo pred klubom, kde došlo k hádke a muž začal strieľať z plynovej pištole. „Polícia dala stanovisko, že k streľbe došlo v podniku na Žellovej ulici, ale majiteľ klubu túto informáciu pre TV JOJ dementoval, pretože k udalosti údajne došlo na Jelačičovej ulici pred podnikom,“ uvádza TV JOJ.

Muž a žena šli po ulici a začali sa hádať. V tom muž vytiahol zbraň a začal strieľať do vzduchu. Padli asi tri rany, potom mu zbraň padla a rozsypala sa,“ povedal pre TV JOJ majiteľ klubu.

Muž sa mal po streľbe vydať na útek. „Ja som išiel za ním, medzitým môj zamestnanec volal policajtov, spacifikovali sme ho a čakali sme do príchodu hliadky,“ dodáva majiteľ podniku.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM