ELA Rôzne

Dramatické minúty na TA3: Moderátorovi prišlo počas živého vysielania zle!

Nedeľnú reláciu V politike, ktorú vysiela TA3, sprevádzali dramatické minúty.

Ilustračný obrázok k článku Dramatické minúty na TA3: Moderátorovi prišlo počas živého vysielania zle!
Zdroj: TA3

Moderátor televízie TA3, Norbert Dolinský, skolaboval v priamom prenose počas nedeľnej relácie V politike. Približne štvrťhodinu po začiatku relácie zrazu moderátor „stíchol“, zrejme mu prišlo zle. Po jeho boku stála poslankyňa Jana Bittó Cigániková (SaS), ktorá vyzvala, aby si sadol a privolali mu pomoc. V štúdiu nastal rozruch, prítomní hostia museli Dolinského ratovať, aby sa vôbec udržal na nohách.

Televízia TA3 vysielanie hneď prerušila, po približne desiatich minútach po prestávke pokračovali ďalej v živom vysielaní. Moderátor žiadne vysvetlenie neuviedol.

Moderátor sa pred 12. hodinou, už bez rúška na tvári, s hosťami rozlúčil s tým, že sa „ospravedlňuje za indispozíciu“ a musí reláciu ukončiť.

„Áno, Norovi Dolinskému prišlo počas vysielania nevoľno, preto sme prerušili diskusiu naživo. Avšak veríme, že išlo len o krátku indispozíciu, keďže sa rozhodol, že po prestávke sa vráti k moderovaniu relácie,“ vysvetlila pre Nový Čas riaditeľka komunikácie a strategického vývoja TA3, Oľga Dúbravská.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM