Krimi

DRAMATICKÉ zábery z prenasledovania auta s migrantami: Vo vozidle ich bolo PÄTNÁSŤ!

Pätnásť nelegálnych migrantov pôvodom zo Sýrie našli policajti v aute, ktoré v noci z pondelka (23. 10.) na utorok nezastavilo na bývalom hraničnom priechode Čunovo - Rajka.

Ilustračný obrázok k článku DRAMATICKÉ zábery z prenasledovania auta s migrantami: Vo vozidle ich bolo PÄTNÁSŤ!
6
Galéria

Polícii sa ho podarilo zastaviť, vodiča zadržala a migrantov odovzdala cudzineckej polícii. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Krátko pred polnocou hliadke dopravných policajtov vykonávajúcej službu na bývalom hraničnom priechode Čunovo – Rajka smerom na Slovensko nezastavilo vozidlo značky Volkswagen Touareg,“ uvádza polícia.

Policajná naháňačka

„Ihneď podozrivé vozidlo začali prenasledovať, pričom na diaľnici D2 sa k nim pridali ďalšie policajné hliadky. Vodič na výzvy na zastavenie vozidla nereagoval a riskantným spôsobom pokračoval v jazde. Nebezpečne menil smer jazdy a z diaľnice D2 odbočil smerom na diaľnicu D4,“ opisujú policajti priebeh akcie.

„Na opakované výzvy a znamenia na zastavenie naďalej nereagoval a z diaľnice D4 náhle odbočil smerom na Rusovce. Po chvíli sa hliadkam podarilo vozidlo zastaviť, pričom vodič sa po zastavení vozidla pokúsil o útek. Ten mu prekazili policajti, ktorí ho hneď obmedzili na osobnej slobode,“ napísali policajti na Facebook.

Až 15 v aute

V rámci úkonov na mieste bolo zistené, že vo vozidle sa nachádzalo 15 nelegálnych migrantov pôvodom zo Sýrie. „Migranti boli odovzdaní cudzineckej polícii k ďalším procesným úkonom,“ dodali muži zákona.

32-ročný vodič bol z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu prevádzačstva odovzdaný vyšetrovateľovi Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii.

KLIKNITE aj na tieto články:

Polícia spacifikovala prevádzača na hraniciach
6
Galéria
Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM