Lucia Lauková Hokej Hokej

Dušan Milo po druhom finálovom zápase: Sme spokojní, takto sme si to predstavovali

Nitra svojich fanúšikov nesklamala a domáce zápasy odohrala podľa predstáv. Súboj sa presúva pod Urpín. Čo po zápase povedali nitrianski hokejisti?

Ilustračný obrázok k článku Dušan Milo po druhom finálovom zápase: Sme spokojní, takto sme si to predstavovali
Zdroj: TASR

Nitre sa podarilo aj druhý finálový zápas s Banskou Bystricou doviesť do zdarného konca. Finálová séria play off Tipsport Ligy 2015/2016 sa presúva z domáceho ľadu Nitry za stavu série 2:0 na zápasy v prospech. Oba tímy čaká dvojdňová prestávka. Svoje sily však využijú už v sobotu na treťom finálovom zápase o 19.30 hodine v Banskej Bystrici.

Na zápas reagoval hráč Nitry Dušan Milo slovami: „My sme spokojní, tak sme si to predstavovali. Ideme ďalej na tretí zápas. Čakali sme, že Bystrica bude hrať tvrdo, vieme čo hrajú, videli sme to v sérii s Košicami. Majú na to hráčov, hrajú taký štýl. Musíme sa s tým vyrovnať a dať viac gólov ako oni,“povedal nitriansky hokejista Dušan Milo. Doplnil ho ešte Michal Valent, brankár Nitry: „Je to super, vyhrali sme, ale nemáme žiadne plány. Ideme od zápasu k zápasu, každý chce odohrať čo najlepšie. Cieľom je výhra a som rád, že sa nám to podarilo.“dodal nitriansky brankár Michal Valent.

Svoju spokojnosť netajil ani Antonín Stavjaňa, tréner Nitry: „Dali sme gól naviac a to sa počíta. Každý tím by bol s takýmto stavom v sérii spokojný a spokojní sme aj my. Bystrica sa teraz dostala trochu pod tlak, naopak nám sa uvoľnili ruky. Bolo by fajn, ak by sme z Bystrice priniesli nejaké víťazstvo, ale my zostávame na zemi,“ povedal tréner Nitry Antonín Svajaňa.

Môže vás zaujímať:

FOTO: Nitra naplno využila domáce prostredie, Banskú Bystricu porazila aj v druhom zápase!

FOTO: Víťazný vstup do finále, Nitra doma porazila Banskú Bystricu

Zdroj: Nitra 24/tasr

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM