JAB Krimi

Dych vyrážajúce momenty na Spiši: Idúci rýchlik nabúral do hromady skál!

Ďalšie vandalské vyčíňanie na Spiši. Šokujúce momenty nastali na železnici a to počas jazdy rýchlika. Idúci vlak nabúral do navŕšenej hromady skál v koľajisku!

Ilustračný obrázok k článku Dych vyrážajúce momenty na Spiši: Idúci rýchlik nabúral do hromady skál!
Zdroj: Dnes24.sk

Na Spiši došlo k ďalšiemu dych vyrážajúcemu vandalskému vyčíňaniu. A to len nedávno sme vás informovali čo všetko dokážu ľudia poukladať na koľajnice. Niektorí si krátia čas hádzaním kameňov rovno do okien idúceho vlaku. Ani uplynulé dni žiaľ neboli výnimkou.

Ako informovali Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) v uplynulých dňoch sa na tratiach železníc odohralo viacero prípadov, keď plynulosť a bezpečnosť jazdy bola narušená vandalmi. A k takýmto momentom došlo aj v našom regióne. Jedným z prípadov bolo narazenie rýchlika R 609 v Krompachoch do navŕšenej hromady skál v koľajisku, pričom došlo k ohnutiu pluhu na rušni.

„V ten istý deň na trati Krompachy – Margecany počas jazdy Pn 1 nsl. 49705, došlo k rozbitiu okna neznámym páchateľom na strojovni rušňa,“ dopĺňajú ŽSR. A to nebolo všetko. Nasledujúci deň v poobedných hodinách rušňovodič vlaku EC 1003 nahlásil naukladané kamene na koľajnici v Krompachoch. K poškodeniu rušňa nedošlo a incident prebehol bez vplyvu na dopravu. Všetky prípady už majú v rukách muži zákona.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM