Ondrej Chamraz Svet Kultúra Zo zahraničia

Ed Sheeran kúpil susediace domy za 4 milióny: Chcel zastaviť susedov sťažujúcich si na hluk

Ed Sheeran minul 4 milióny libier na nehnuteľnosti v blízkosti svojho obydlia kvôli ustavičnému sťažovaniu sa jeho susedov. Tým sa nepozdával hluk vychádzajúci z jeho domu.

Ilustračný obrázok k článku Ed Sheeran kúpil susediace domy za 4 milióny: Chcel zastaviť susedov sťažujúcich si na hluk
5
Galéria
Zdroj: TASR

Spevák kúpil dva domy vedľa svojho obrovského londýnskeho sídla, ktoré má hodnotu 20 miliónov libier. Ďalej kúpil aj byt nad jeho reštauráciou Notting Hill. O téme informoval portál the Sun.

Ako informuje portál, kroku speváka predchádzalo sťažovanie sa jeho susedov na hluk vychádzajúci z Edovho rozľahlého obydlia. Ako inak, hluk bol spôsobený nekonečnými večierkami.

Zdroj blízky thesun.co.uk povedal: „Ed mal nespokojných susedov ešte predtým ako dostal šancu na odkúpenie dvoch domov vedľa jeho Londýnskeho sídla, keď sa mu naskytla šanca na nákup týchto nehnuteľností neváhal ani chvíľu. Je to nielen dobrá investícia ale aj dobré riešenie problému ktorý sa vyskytol, keďže konflikty so susedmi mali už celkom dlhé trvanie a situácia si pýtala kompromisné riešenie.“

Spevák celkovo vlastní 22 nehnuteľností v hodnote skoro 50 miliónov libier.

Nie tak nedávno sa dostal do konfliktu so susedmi, ktorí tvrdili, že Sheeran namiesto dohodnutého umelého rybníka postavil vedľa svojho pozemku niečo ako párty bazén.

Okolo rozostavil kôpky sena aby zabránil výhľadu verejnosti. Vzdušné snímky bazéna dávajú za pravdu susedom a stavba sa naozaj ponáša na veľký bazén, vedľa ktorého je možné vidieť aj malú stavbu, ktorá by mohla slúžiť na prezliekanie.

Foto: ilustračné

Ed Sheeran
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM