Kultúra

Elánisti nebudú v Humennom jediným decembrovým lákadlom: Ďalší atraktívny vianočný koncert!

Ako je už nejakú dobu známe, začiatkom decembra zavítajú do Humenného Elánisti. Odohrajú v našom meste vianočný akustický koncert v športovej hale. To však nie je všetko. O niekoľko dní po nich sa môžu Humenčania tešiť na ďalšiu vianočnú nádielku. Tentoraz trochu z iného súdka.

Ilustračný obrázok k článku Elánisti nebudú v Humennom jediným decembrovým lákadlom: Ďalší atraktívny vianočný koncert!
Zdroj: Dnes24.sk

Elán zavíta do Humenného 2. decembra, v miestnej športovej hale to vypukne o 19-tej. Najväčšou novinkou má byť kompletná scéna postavená ako v divadle. Vrátane improvizovanej obývačky s fotelkami. S hudobníkmi sa bude možné zároveň aj porozprávať. Obmedzené bude zloženie nástrojov- gitara, klavír, spevy.

Už o niekoľko dní na to, 13. decembra, sa v Humennom predstavia Kandráčovci. Taktiež od 19-tej odštartuje ich vianočný koncert. Uskutoční sa v divadelnej sále kultúrneho strediska. Hosťami budú Monika Kandráčová, Anka Poráčová, Veronika Šoltysová Rabadová a detský spevácky zbor Pro Musica Magnólia. Vstupné bude 12 eur.

Okrem spomínaných koncertov, do Humenného zavíta 4. decembra i revival kapela ABBA Slovakia, v divadelnej sále si budete môcť vychutnať hity ako Super Troper, Chiquita, Dancing Queen, Mamma Mia…

Mimochodom, už 7. novembra sa v Humennom predstaví Adam Ďurica a ešte skôr, 28. októbra, je na programe v kultúrnom stredisku koncert Richarda Müllera venovaný Jarovi Filipovi.

Môže vás zaujímať:

Elán chystá v Humennom špeciálny koncert: Novinka, akú ešte nikto s legendárnou kapelou nezažil!

Elán a Humenné? Slávni hudobníci v našom meste vojenčili a práve vtedy nastal zlom v ich kariére!

Fanúšikovia Mandolíny sa môžu tešiť: Adam Ďurica vyrazí na tour, medzi desiatkou miest aj Humenné

Hudobná lahôdka v podaní Richarda Müllera: TAKTO si v Humennom uctí Jara Filipa!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM