Monika Földešiová Futbal

Euro 2012: Poslední výhercovia známi!

Po dobu troch týždňoch ste mali niekoľko šancí zapojiť sa do našej majstrovskej súťaže a vyhrať tak športové ceny. Otázky boli vždy zamerané na futbalovú tematiku k Majstrovstvám Európy v Poľsku a na Ukrajine. A komu sa zadarilo v poslednom kole s

Výhercovia posledného (6.) kola súťaže: Lenka Kozempelová, Poprad (10-eurový kupón na nákup v internetovom obchode Planet Sport ) Milan Oravský, Lučenec (futbalová lopta) Jana Čúzyová, Nitra (športová taška)

Výhercovia predchádzajúcich kôl: František Oravkin, Banská Bystrica (futbalová lopta) Zdenko Gergel, Holíč (10-eurový kupón na nákup v internetovom obchode Planet Sport ) Vladimír Kubov, Poprad (10-eurový kupón na nákup v internetovom obchode Planet Sport ) Matúš Oršula, Horné Vestenice (športová taška) Tomáš Agócs, Gemerský Jablonec (futbalová lopta) Monika Malecová, Spišský Štiavnik (športová taška) Richard Janočo, Prakovce (športová taška) Dana Fejová, Dolný Kubín (10-eurový kupón na nákup v internetovom obchode Planet Sport ) **Táňa Slahučková, Dubnica nad Váhom (balíček športových pomôcok v hodnote 30 eur) **Darina Gregorová, Ružomberok (športová taška)

Výhercom srdečne blahoželáme. Všetkým zúčastneným, výhercom i ostatným, ďakujeme, že ste sa zapojili do našej súťaže. Pripravili sme pre vás aj ďalšie súťaže, ktoré nájdete na našich regionálnych portáloch siete Global24.

Ceny do súťaže Euro 2012 venoval internetový obchod [link=http://pla­netsport.sk/]PLA­NETSPORT[/lin­k] a olejárska spoločnosť [link=http://www­.lubexpert.sk/]LU­BEXPERT[/link]

foto: tasr

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM