Futbal

EURO 2016 s Dnes24.sk: Súťažíme aj dnes, koľko gólov naši na turnaji inkasovali?

Zažite adrenalín na Divokej vode či pohľad na svet z vtáčej perspektívy. Stačí jedna správna odpoveď, ktorá vás posunie do žrebovania o hlavné ceny.

Ilustračný obrázok k článku EURO 2016 s Dnes24.sk: Súťažíme aj dnes, koľko gólov naši na turnaji inkasovali?
Zdroj: TASR

Na úvod dôležité upozornenie. Uzávierka aktuálneho hracieho dňa je v stredu 29. júna 2016 o 11:00! Mená víťazov denných cien zverejníme rovnako v stredu okolo obeda. V stredu popoludní nájdete na našom portáli novú súťažnú otázku.

PREČÍTAJTE SI: Ako z fitnes súťaží. Na futbalových ME sa koná aj prehliadka veľkých svalov

Slováci skončili pri svojej premiérovej účasti na európskom šampionáte v osemfinále, čo je rozhodne úspechom, ktorý nedevalvuje ani hladká prehra s majstrom sveta Nemeckom 0:3.

Kozákov tím odohral na turnaji štyri zápasy a jedna zo štatistík hovorí, že dohromady dostal o polovicu viac gólov ako strelil.

Koľkokrát slovenskí futbalisti na ME inkasovali?

A/ 2

B/ 4

C/ 6

Odpovede zadávajte do priloženého formulára (stačí napísať písmeno a, b, c) pod článkom. Platí, že nie ste limitovaní jedným pokusom, ale máte ich viac. Šanca vyhrať je tým pádom vyššia.

Všetko o kontinentálnom šampionáte nájdete na partnerskom webe Sport7.sk

O čo sa hrá?

Každý deň hráte o balíček pánskej kozmetiky od HENKEL SLOVAKIA – v ktorom bude okrem iného Fa Men Dark Passion a got2b phenoMENal krémový gél.

Na záver súťaže sa uskutoční žrebovanie o šesť hlavných cien. Pôvodné tri sme pre veľký záujem rozšírili o ďalšiu trojicu lákavých cien.

Prví traja víťazi získajú darčekovú poukážku na ubytovanie a adrenalínové zážitky v atraktívnom areáli Divoká voda – známom stredisku vodných športov Čunovo, kde sa aj toto leto koná FESTIVAL DIVOKEJ VODY 2016.

Ďalšia trojica účastníkov vyhrá let balónom od od Darujletbalonom­.sk. Jeden z majiteľov letenky dostane k možnosti pozrieť sa na svet z vtáčej perspektívy aj tekutý bonus – kartón piva s originálnym setom pohárov od KIKA BIER.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ AJ: EURO 2016: Pre veľký záujem sme rozšírili ceny. Hrajte o adrenalín i romantiku za stovky eur

EURO 2016: Slovensko - Nemecko
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM