Martin Károly Regióny

Exotická kráska zo Žiaru: Som hrdá polovietnamka, reakcie okolia si nevšímam!

Svojou krásou očarila aj porotu v súťaži Miss Slovensko 2014. Michaela Nguyenová (18) zo Žiaru nad Hronom sa prebojovala až do finále a skončila ako druhá vicemiss. Prečítajte si exkluzívny rozhovor, o priebehu súťaže, o tom, či si finalistky netrhali vlasy ale aj o súkromí mladej Žiarčanky.

Ilustračný obrázok k článku Exotická kráska zo Žiaru: Som hrdá polovietnamka, reakcie okolia si nevšímam!
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa rozhodnutia poroty sa tohtoročnou víťazkou stala Laura Longauerová (18) z Detvy, prvou vicemiss 22-ročná Lucia Semanková z Bardejova, druhou vicemiss je 18-ročná Michaela Nguyenová zo Žiaru nad Hronom. Prvú informáciu sme vám priniesli po prenose. Veľký úspech mladej Žiarčanky: Michaela Nguyenová (18) sa stala druhou vicemiss Slovensko Teraz si môžete prečítať exkluzívny rozhovor…

Čakali ste takýto úspech?

Bola som veľmi milo prekvapená, keď niekoľkokrát zaznelo moje meno. Nečakala som to a bol to skvelý pocit.

Ako a prečo ste sa prihlásili do súťaže Miss?

Do súťaže som sa prihlásila sama, pretože som chcela zažiť aj niečo takéto. Teraz, keď je už po tom, môžem len potvrdiť, že to bol fantastický zážitok a odniesla som si veľa skúsenosti, ktoré by som inde nezískala.

Máte ambície stať sa modelkou?

Nedá sa povedať, či áno alebo nie. Samozrejme je to výborne, keď dostanete možnosť a otvoria sa vám cesty do sveta modelingu. Ale neviem si predstaviť, že by ma to malo živiť ako nejaká práca. Takže skôr po pri niečom robiť aj modeling, to si viem predstaviť.

Čo bolo najťažšie v príprave na finálový večer?

Možno to vyzeralo naozaj jednoducho, prejsť sa po móle a zapozovať, ale zdanie klame, pretože vedieť kam sa postaviť, ako dlho tam stáť a podobne, je celkom náročné :-) A najťažší, ale zároveň pre mňa najlepší bol opening, teda úvodný tanec, ktorý bol náročný, ale super ;-)

Aká bola atmosféra medzi finalistkami? Často sa hovorí o neznášanlivosti medzi dievčatami…

Strávili sme spolu niečo cez 2 mesiace a za ten čas sme sa naozaj spoznali. Je normálne, že s niekým si rozumiete viac a s niekým menej. Ale žiadna neznášanlivosť nebola. Som rada, že som mala možnosť spoznať tieto skvelé baby a viem, že skončením súťaže Miss Slovensko neskončili naše priateľstvá. Čaká nás spoločná dovolenka, na ktorú sa naozaj tešíme a určite sa budeme stretávať aj po tom.

Aké boli vaše pocity tesne po získaní titulu?

Ak ste mali možnosť sledovať prenos, tak ste asi sami videli, aké pocity som prežívala. Usmievala som sa , pretože som bola naozaj šťastná a prekvapená a keď som videla a počula ľudí, ktorí kričali moje meno a tlieskali, rozplakala som sa ;-) Bolo to milé a potešujúce, keď vidíte, že ľudia vás majú radi.

Aké sú vaše plány na tento rok?

Tým, že som sa umiestnila v prvej trojke ma čakajú aj povinnosti a zároveň dobrovoľne akcie, ktorých sa chcem určite zúčastniť. Bude to pestrý, ale určite skvelý rok.

Vaše meno znie exoticky pre Slovákov, odkiaľ pochádza? A akými reakciami okolia sa stretávate?

Moje priezvisko je exotické, ale v dnešnej dobe sa s ním stretávam už na každom kroku. Je to z dôvodu, že mám otca z Vietnamu, ale mamu mám Slovenku, pričom som sa aj ja narodila na Slovensku. Samozrejme ako sa hovorí, sto ľudí sto chutí, takže aj reakcie ľudí sú rôzne. Ale ja som hrdá polovietnamka a reakcie okolia si nevšímam :-)

Aké sú vaše záľuby, kde študujete? Pestujete nejaký šport, prípadne aký film, či knihu obľubujete?

Momentálne som v maturitnom ročníku na Pedagogickej a sociálnej akadémii v Turčianskych Tepliciach a ďalej chcem pokračovať na právnickej fakulte. Medzi moje záľuby patrí varenie a najmä šport ako napriklad wakeboarding, volejbal, korčuľovanie a podobne. Milujem leto,slnko a teplo. A naopak nemám rada zimu. Taktiež som tancovala spoločenské tance ako malá. Rada pozerám filmy,určite radšej ako čítanie kníh. A to je v skratke asi tak všetko.

Rada by som poďakovala všetkým Žiarčanom, ktorí mi držali palce, podporovali ma v súťaži a sledovali ma či už naživo alebo v telke. Ďakujem krásne :-)

Foto: z archívu Michaeli Nguyenovej

Michaela Nguyenová, takto vyzerá žiarska kráska...
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM